Loading...
15 april 2019#

Combineer een vergadering met activiteiten

Vergaderen in een privé ruimte met weinig afleiding en volledige focus op de agenda en inhoud. Als je het doel van vergaderen helemaal platslaat, dan is dit niet eens een gekke gedachte. Tijdens de pauze even snel telefoneren, de laptop open of koffie halen. Kies eens voor een ontspannende, inspirerende of motiverende activiteiten voor een vergaderbreak en haal meer uit de vergadering.

Kies voor actief of ontspannend

Activiteiten tijdens vergaderingen kunnen bijdragen aan de algehele sfeer, mindset en uithoudingsvermogen van deelenemers en het behalen van de gewenste doelstellingen. Er zijn verschillende soorten vergaderbreaks mogelijk. Wat past goed bij het gezelschap? Wil je een meer actieve onderbreking of juist relaxen? Iets doen, ondernemer, ervaren of ontvangen? Met die informatie kun je op zoek gaan naar de perfecte match. In Nederland zijn veel aanbieders op het gebied van vergaderactiviteiten. Zowel inspannende als ontspannende activiteiten vallen onder het ruimte aanbod. Hieronder delen we drie locaties met bijzondere activiteiten:

Boerderij ’t Dommeltje in Boxtel

Ervaar het leven op een boerderij. Combineer je vergadering of bijeenkomst met een van de bijzondere (teambuilding-)activiteiten. Klimmen bij de koeien, Boerenlympics, een Koewizz of volg een stoomcursus boer(in) en leer tractor rijden en een échte koe melken.

Gasthuis Pension in Vaassen

Hier kun je je vergadering combineren met diverse activiteiten, zoals boogschieten, een scooter huren, een workshop ‘Schilderen op hout’, Blotevoetenpad Twello, fietsen of aanschuiven bij ‘De Tafel van Tien’, waar je een hele middag of avond gecoacht wordt door een getrainde professional.

Flight Simulator Training & Incentives op Schiphol

Combineer je vergadering met een bijzondere activiteit: een Flight Simulatie Training. In de static Boeing 737 NG krijg je een inkijkje in de vliegwereld. De simulatie wordt begeleid door een gebrevetteerd piloot. Stap voor stap neemt hij je mee in de cockpit. Opstijgen, vliegen en landen.