Loading...
20 augustus 2018#

Een originele inrichting van je vergaderzaal

Medewerkers de volledige employee experience bieden kan op heel veel manieren. Voldoende opties – bijvoorbeeld gezond en veganistisch – bij de lunch, flexibelere werktijden en meer vakantiedagen, incentives in combinatie met een beloningscultuur én je kunt natuurlijk de inrichting en indeling van het kantoor aanpakken. En dan doelen we name op de ruimte waar de vergadering plaatsvindt. Ruimtes die gedurende de dag veelvuldig gebruikt worden. Tijd voor een metamorfose.

Kies je stijl

Bij de herinrichting van de ruimte is het belangrijk om eerst te inventariseren welke elementen aanwezig zijn en of deze aan vervanging toe zijn. En laat je het professioneel aanpakken en huur je iemand in of laat je het over aan de facility afdeling? De stijl moet passen bij de uitstraling van het bedrijf. Ben je een start-up in de ICT sector, dan kun je flink uitpakken met gadgets en nieuwe technologieën. Een accountantskantoor heeft wellicht meer behoefte aan kleine ruimtes voor 1:1 sessies waar alle voorzieningen aanwezig zijn. En een creatief bureau kan met zitzakken, schommels en banken de ultieme loungeplek maken waar ook nog een brainstorm kan plaatsvinden.

Daarop voortbordurend zijn er natuurlijk enorm veel opties voor zitmeubilair, bureaus en tafels, koffieapparaten, raambekleding, lampen, vloerkleden, audiovisuele middelen, enzovoort. Inspiratie opdoen is een goede eerste stap. Dat kan via woonmagazines, stylisten, interieurzaken, maar ook platforms op het internet zoals Pinterest en Etsy. Ga wel voor simpel; wat heb je écht nodig? Vraag het ook eens aan de medewerkers zelf. Of misschien hebben je klanten wel tips wanneer ze het kantoor bezoeken, zodat ze de volgende keer wat langer blijven door alle inspiratie.

Accessoire check

Een schommelstoel is leuk, net als de Amerikaanse koelkast en robotkat, maar accessoires maken het interieur toch wel helemaal af. Een zacht kussen met grafische print, een vloerkleed in de huisstijl, gordijnen die de ruimte breken, er is van alles te verzinnen. Eclectisch of juist heel strak en modern, je kunt zelf de stijl en sfeer bepalen. Wil je weten welke kantoren in Nederland vooruitstrevend zijn op het gebied van inrichting en indeling van ruimtes en zalen? Kijk dan eens bij Coolblue, hoe zij het aanpakken. Zij hebben bijvoorbeeld Central Perk: dé koffietent voor vrienden, het Doosjeskasteel (want ja, ze pakken veel dozen in) en is zelfs een heel kantoor ingericht voor en over Sinterklaas.

14 augustus 2018#

Evenement of vergadering kunstig verpakt in woord en beeld

Een vergadering maakt vaak onderdeel uit van een project of campagne. Na elke meeting wordt de informatie netjes genoteerd, zodat de acties en vervolgstappen duidelijk zijn. Ook bij een evenement komt er veel informatie op je af. In tekst kun je veel afvangen, zoals in notulen en verslagen. Tegenwoordig zijn er meer manieren om een evenement of vergadering vast te leggen.

Sprekend beeld

De vergaderreeksen in je agenda zijn opeenvolgende meetings met een duidelijk doel, zoals het opzetten van een nieuw evenement, het implementeren van een nieuwe strategie of een product ontwerpen en toevoegen aan het portfolio. Team meetings, management meetings, scrum sessies, overal worden wel vergaderingen ingezet. Een enorme berg aan informatie met korte tussenpozen.

Geschreven verslagen waren jarenlang de norm en soms wel enige manier die gehanteerd werd binnen de kantoormuren. Echter, kun je deze informatie nu ook verwerken in een visueel verslag. Beeld en tekst complementeert elkaar en vaak is één beeld voldoende als samenvatting van het evenement of vergadering. Dat geldt niet alleen voor de sessies op kantoor, maar ook op een beurs, congres, brainstorm of seminar. Je kunt meteen de juiste interpretatie toetsen bij klanten, medewerkers en bezoekers.

In de praktijk

Het bedrijf Creatief Wandverslag laat de impact van jouw bijeenkomst doorwerken. De kunstenaars van het Wandverslag produceren een manshoog kunstwerk, zij leggen het evenement vast in woord en beeld. Losse panelen vormen samen een blijvende herinnering aan jouw bijeenkomst. De wand is opgebouwd uit losse panelen, die kunt je na afloop dus eenvoudig vervoeren.

Flatland  is een Rotterdams ontwerpbureau. Zij helpen jou om complexe zaken eenvoudig een begrijpbaar te maken. Door beelden en verhalen te gebruiken maken ze ideeën en concepten toegankelijk voor je publiek. Dit kan een animatie, infographic, storyboard of presentatie zijn. Als het maar visueel is en helpt om je punt te maken.

En Rood Gras kan onder andere visueel notuleren. Het is een unieke vorm van verslaglegging waarbij de kunstenaar de informatie ter plekke omzet in heldere beelden. Het helpt om de informatie concreet te maken en kan een bijeenkomst ook verder helpen doordat iedereen letterlijk hetzelfde beeld voor ogen heeft.

Kies de stijl die bij jou past en denk ook alvast na wat je na het evenement of de vergadering met het beeld wilt doen. Meesturen in een nieuwsbrief, plaatsen op een website, groot uitprinten en ophangen op kantoor? Het getekende verslag blijft altijd interessant om op terug te kijken en als basis te nemen voor de vervolgstappen.

7 augustus 2018#

3 Tips om je vergadering naar een hoger niveau te tillen

Met alleen een goede locatie en lekker eten kom je een heel eind, maar wil je echt je vergadering naar een hoger niveau tillen? Vergeet dan deze 3 punten niet.

Een goede gastvrijheid

Hoe klein een vergadering ook is, een goede gastvrijheid is belangrijk. Ook als het voor je eigen medewerkers is. Dit komt ten goede aan de vergadering zelf.
Zorg daarom voor een duidelijke routebeschrijving als de locatie bijzonder gelegen is. Je ziet vaak dat mensen direct naar de vergaderzaal gaan en wachten tot iedereen binnen is. Maar je kunt ook zorgen voor een warm ontvangst. Begin luchtig in een fijne ontvangstruimte, met een goede bak koffie en eventueel een kleine snack, zodat ze vol energie van start kunnen.

Genoeg eten en drinken

Over de snack gesproken: een vergadering kost energie. En mensen zijn het meest gefocust als ze geen honger of dorst hebben. Als jouw vergadering 1 dag(deel) duurt, dan zit je al precies tussen twee eetmomenten in. Voorkom dat mensen precies tijdens lunchtijd onderweg zijn van of naar je vergadering. Dus besteed extra aandacht aan de hapjes en drankjes en denk goed na over de tijd dat de vergadering start en eindigt. Als je er niet omheen kunt om mensen op ‘onhandige’ tijden te ontvangen of naar huis te sturen, regel dan wat snacks. Zo zijn er locaties waar je deelnemers een goodiebag kan meegeven met een appel, reep en flesje water voor onderweg naar huis.

Verdeel lange vergaderingen over twee ruimtes

Organiseer je een pittige vergadering, die de hele dag duurt? De hele dag in één ruimte zitten is niet echt bevordelijk voor de energie en creativiteit. Kun je de dag niet opsplitsen in twee delen? Ga bijvoorbeeld na de lunch verder in een andere ruimte. En als het heel onpraktisch is om te verplaatsen, start dan met een leuke opwarming en/of zorg tussendoor dat mensen even los komen door een oefening of geef ze de kans een wandelingetje in de omgeving te maken. Als de deelnemers elkaar nog niet kennen, is dat een mooie aanleiding om te beginnen met een leuk kennismakingsspel.

Door net wat meer aandacht te geven aan je bezoekers, kun je al een veel betere ervaring creëren. Zelfs voor iets simpels als een vergadering kan dit erg bevorderlijk zijn voor de enthousiasme en actieve deelname.

Deze gastblog is geschreven door EventGoodies. Daar vind je meer tips over het verhogen van de gastvrijheid en leuke producten die je op je evenement kan inzetten.

30 juli 2018#

Teambuilding activiteit: Boer’n Business Inboeringscursus

Een boerenlandschap met Holstein-Friesian koeien, de bekende zwartbonte variant, is typisch Nederlands. Groene weides tegen een blauwe lucht met schapenwolkjes en hier en daar opgerolde strobalen. Een idyllisch tafereel welke pure rust uitstraalt. Zet daar de sfeer van een druk kantoorgebouw met schreeuwende deadlines en aaneengesloten overleggen tegenover. Om daaraan te ontsnappen is de Boer’n Business Inboeringscursus in Groningen de ideale teambuilding activiteit.

Voeten in de klei

Een inboeringscursus bij een ambachtelijke melkveehouder kan niet anders dan indruk maken op een groep hardwerkende kantoormensen. Deze activiteit is leerzaam, sportief en verfrissend. Net even anders dan anders. Vergeet speurtochten door bekende steden, aftreksels van televisieprogramma’s en ruimtes waaruit je binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen. Terug naar de basis, handen uit de mouwen en met de voeten in de klei. Vies worden is een garantie. Je helpt actief mee met de eigenwijze koeien van het land halen, allerlei andere stalwerkzaamheden, melken in de melkput met de uiers van de koeien op ooghoogte én natuurlijk een stoer rondje tractor rijden over het terrein. Ervaar samen hoe het is om een boer of boerin te zijn in één intensieve dag. Een voldaan gevoel aan het einde van de dag is een ding wat zeker is. Zo kun je met nieuwe energie weer aan de slag.

Overnachten in het stro

De inboeringscursus is een ideale afsluiting van een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wellicht ietwat uit de comfortzone voor sommige mensen, maar deze activiteit heeft gegarandeerd een positieve invloed op de teamspirit. De boer of boerin houdt een oogje in het zeil en zal bijsturen wanneer nodig. Maar flink zweten staat standaard op het programma. Heeft het programma zoveel impact op je gemaakt en ben je te moe voor de terugweg, dan kun je zelfs blijven overnachten. Op een wel heel unieke manier, namelijk in het stro-kasteel of in de stro-iglo. Het Boer’ Business arrangement is een tweedaags avontuurlijk en origineel arrangement, inclusief gebruik van de minibar en uitgebreid ontbijt met kakelverse eitjes en andere smakelijke streekproducten.

De indrukwekkende Boer’n Business Inboeringscursus is te boeken bij Hayema Heerd in het pittoreske Oldehove. De vergaderlocatie biedt een passende ruimte voor kleine en grote groepen en je kunt zelf een vergaderarrangement samenstellen. Er is een grote vergaderzaal voor 15 – 75 personen. Naast de grote vergaderzaal is er ook de kleine zaal, dat voorheen een paardenstal was. Deze is geschikt tot maximaal 15 personen. Tijdens het verblijf beschik je over onbeperkt koffie en thee. Ook kan de accommodatie voor een overheerlijke lunch of diner zorgen. Daarnaast kun je gebruik maken van unieke activiteiten, zoals de inboeringscursus, en is overnachten mogelijk.

25 juli 2018#

Snelcursus staand vergaderen

Vergeet alles wat je weet over vergaderen. Het is hoognodig dat de vergadercultuur in Nederland verandert.  Was het niet eens zo heel lang geleden gebruikelijk om tijdens vergaderingen te roken, compleet in driedelig pak en bijpassend bolhoedje, nu willen we liever zo snel en effectief mogelijk een overleg voeren. Digitale innovaties zoals videoconferenties en livestreaming ondersteunen deze behoefte. Echter is er nu een nieuwe vergadertrend verschenen die niets te maken heeft met digitalisering, namelijk: staand vergaderen.

Voordelen staand werken

Een ovale of rechthoekige tafel met afleidende rollende bureaustoelen, groot scherm en draaiende laptops. Ruimtes die veel te warm worden en onnodig ver buiten de gereserveerde vergadertijd bezet blijven. Een typisch beeld van een gemiddelde vergadering op kantoor. Staand vergaderen of een zogenoemde stand-up, brengt vele voordelen met zich mee. Met name de snelheid waarmee we vergaderen wordt drastisch verhoogd met het aannemen van een verticale houding. Het maken van beslissingen hangt daarmee samen. Herhalingen, toelichtingen en off-topic onderwerpen worden op deze manier getackeld. Het behandelen van de agendapunten gaat in een sneltreinvaart. Ook non-verbale communicatie wordt sterker. Een actieve houding komt met meer handgebaren en andere bewegingen dan wanneer je zit. Die bewegingen leiden weer tot een gezondere en effectieve tijdbesteding. Voor lichaam en geest! Meer zuurstof en een goede doorstroming zorgt voor extra creativiteit en ideeën. En dan de kers op de taart: kostenbesparing. Juist ja, staand vergaderen – en dus minder lang – heeft invloed op de bedrijfskosten. Werknemers zijn minder tijd kwijt aan overleg en besteden daardoor meer tijd aan eigen werkzaamheden.

Inrichting stand-up ruimte

Maar staand vergaderen, heb je dan helemaal geen meubilair meer nodig? Dat is niet helemaal waar. Zo zijn er in hoogte verstelbare tafels die ingezet kunnen worden voor een staande vergadering. Notities maken en notuleren kan dus nog steeds. Ook wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie buiten kantoor is het raadzaam om te vragen naar de mogelijkheden. Een aanvraag anders dan anders, waarin locaties graag willen meedenken.

16 juli 2018#

Co-working spaces in Nederland

Het zijn bekende succesverhalen van ondernemers: gestart op de zolderkamer of in de garage van het ouderlijk huis. Veel ondernemers werken vanuit huis, met name in de startperiode van het bedrijf. In het begin wil je een plek creëren waar focus, rust en comfort centraal staat. Daarna volgt een tijd waarin je jouw product of dienst wilt toetsen met anderen. Dan is een co-working ruimte ideaal! Ook voor bedrijven die een energieke vergaderomgeving zoeken, is een gedeelde werkruimte een interessante optie om te overwegen.

Meer faciliteiten dan op kantoor

Co-working is niets anders dan het werken of vergaderen in een gedeelde werkomgeving met andere ondernemers. Het voordeel van werken in een gezamenlijke ruimte is met name de verbondenheid met gelijkgestemden. Kennisdeling, sparren, toetsing, netwerken, alles wordt gefaciliteerd in dezelfde dynamische ruimte. Sfeer is allesbepalend. De  inrichting van co-working ruimtes zorgt ervoor dat je ongestoord privé kunt werken en de mogelijkheid hebt om samen rond de vergadertafel te zitten. Coachingsruimtes, lounges, koffiecorners en barretjes vind je er ook. Een prima omgeving voor effectief vergaderen. En het fijne is, dat er door de populariteit van co-working spaces in elke stad wel eentje zit. Wij delen hieronder alvast twee tips:

1. Igluu Eindhoven

Igluu Eindhoven biedt met 15 verschillende vergaderruimtes plek aan bijeenkomsten van 2 tot 600 deelnemers. Een tweetal gezellige lounges met bar maken het plaatje compleet. De locatie beschikt over een aparte vleugel met eigen entree die exclusief voor het gezelschap gereserveerd kan worden. Ideaal voor een (meerdaags) congres of vergadering. De Lichttorenzaal is volledig flexibel in te richten en heeft een eigen lounge met bar.

2. Pllek Amsterdam

Deze bijzondere vergaderplek aan het Amsterdamse IJ biedt plaats aan maximaal 200 personen maar ook met kleinere groepen kun je hier prima terecht. Door middel van creatief gebruik van het aanwezige meubilair en de opstelling in de ruimte is het in een handomdraai mogelijk om een kleine en juist hele intieme sfeer te creëren. Uiteraard zijn alle faciliteiten voor een succesvolle vergadering aanwezig én kun je daarnaast ook nog eens lekker eten.

11 juli 2018#

Schip Ahoy: varende vergaderlocaties

Vergaderen op en aan het water. Van een intiem sloepje en een comfortabele woonboot tot een iconisch zeilschip en een luxe motorjacht. Varende vergaderlocaties hebben alles: stilte, inspiratie, uitzicht, frisse lucht en natuurlijk alle moderne vergaderfaciliteiten én cateringmogelijkheden aan boord. Al kabbelend over een rivier tussen idyllische weilanden of stoer varend over het IJ of de Noordzee.  Door alle mogelijkheden en technieken is een schip al snel een goede  vergaderoptie.

Varen richting besluitvorming

Op verschillende locaties in Nederland kun je aan boord stappen. Aan jou de keuze of de boot aangemeerd blijft of richting open zee vaart. Letterlijk wegvaren van de geijkte vergadermogelijkheden op kantoor, de vaste omgeving welke je herinnert aan werk. Aan boord worden alle zorgen weggenomen en heb je geen omkijken naar de juiste faciliteiten, techniek en catering. Water biedt ruimte om te reflecteren, brainstormen en beslissingen nemen. Tijdens en na het vergaderen is de buitenlucht en het uitzicht een mooie toevoeging aan de dag. Op sommige schepen is het zelfs mogelijk op meerdaagse vergaderingen te houden. Overnachten kan in een scheepshut of aan land. Hieronder delen we drie vergadermogelijkheden op boten:

1. ss Rotterdam

Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd aan de Rotterdamse kade. Op het schip kun je terecht voor een meeting van tien tot meer dan tweeduizend personen. Aan boord bevinden zich 12 verschillende ruimtes en 29 meeting rooms voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een unieke ervaring met een inspirerend uitzicht op de Maas en de skyline van de Rotterdam.

2. Miramar Kamperland 

Op het water krijgt ongestoord en discreet vergaderen bij de Miramar een hele andere betekenis. Je kunt zelf een vaarbestemming kiezen, in overleg met de kapitein wordt een vaarroute uitgezet. Kies voor een route langs de Zeelandbrug of de Oosterscheldekering en ontdek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op het water. Er is meer dan voldoende ruimte om gezamenlijk te vergaderen.

3. Vita Nova Amersfoort

De Vita Nova is één van de meest compleet bewaard gebleven schepen in Europa van deze soort. Het behoort tot het Varende Erfgoed. Sinds 2010 is het een B&B met vergadermogelijkheden. Het ruim van de Vita Nova heeft een sfeervolle en intieme uitstraling. Een geschikte ruimte voor vergaderingen en zakelijke evenementen. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig.

3 juli 2018#

Een vergaderplek onder de zon: zomerse vergaderlocaties

De zon houdt geen rekening met kantoortijden. De Nederlandse zomer is onvoorspelbaar en vraagt om spontane momenten. Privé en zakelijk! Vergaderen in de warme vraagt om een andere omgeving. Het moderne werken tolereert locatieonafhankelijk werken, dus waarom ook niet buiten de deur vergaderen? En dan bedoelen we letterlijk buiten; in de natuur, aan het strand of op het terras.

Nieuw (zon)licht op vergaderen

Vergeet alle ingewikkelde vergadermethodes en –technieken en begin bij het begin. Wat is het doel van de vergadering en welke acties komen daarbij kijken? Dit concept past in iedere ruimte en in elke omgeving. De zon zorgt voor vitamine D en de aanmaak van serotonine, het gelukshormoon. In de buitenlucht vergaderen zal bovendien de teamspirit doen vergroten. Allemaal voordelen die van vergaderen in de zomer een aangename bezigheid maken. We delen drie unieke locaties waar je effectief kunt vergaderen in de zon:

  1. Werelds aan het Strand in Ouddorp

Werelds aan het Strand is een unieke en inspirerende locatie op een privé-eilandje met een zilverwit strand, in een schitterende baai. De stijlvolle inrichting en exclusieve uitstraling doet on-Nederlands aan en geeft het gevoel alsof je op een luxe vakantiebestemming aan het werk bent. De locatie beschikt over verschillende ruimtes, een ruim terras en twee overdekte balkons, allen met een spectaculair uitzicht op het water.

  1. BuitenOverleg in Wijchen 

Trek erop uit met dit, in een mini-camper gevestigde, buitenkantoor. Jij kiest of het de hei, het bos of het strand wordt. Alles wat nodig is om efficiënt buiten te vergaderen is aanwezig; wifi, tafels, stoelen, een tent ter beschutting gaan mee in de aanhangwagen. In het buitenhuis kun je vergaderen met maximaal 8 personen. Is het weer goed, dan kan het gezelschap naar buiten en kan de groep een stuk groter zijn, tot wel 35 personen.

  1. CampSpirit in Biddinghuizen 

Eiland de Kluut leent is een unieke locatie voor vergaderingen, teambuilding activiteiten of een personeelsuitje. Het is zelfs mogelijk om over het hele eiland te beschikken, exclusief gereserveerd voor jouw gezelschap. Organiseer zelf bijzondere activiteiten voor de afwisseling of laat de organisatie de spannende spellen uitleggen. Ideaal om even te ontsnappen aan alle stoffigheid en hectiek van het werkende leven.

> Bekijk hier alle bijzondere buiten vergaderlocaties

25 juni 2018#

3 Cruciale rollen tijdens vergaderingen

Zomaar aanschuiven bij een vergadering gebeurt niet vaak. Van tevoren weet je wat er van jou verwacht wordt en heb je een specifieke rol toegewezen gekregen. Er is altijd iemand die de vergadering leidt, namelijk de voorzitter. Daarnaast heb je als notulist de belangrijke rol om de vergadering zo secuur mogelijk vast te leggen. Deelnemers zijn actief en ontvangen waardering bij het stellen van relevante vragen en het aandragen van actuele onderwerpen.

Begin met een goede voorbereiding

Jouw tijd is kostbaar. Weet met wie je de vergadering hebt, welke onderwerpen er worden behandeld en of je eventuele vragen hebt hierover. Voorbereiding is het halve werk. Het klink misschien cliché, maar een goede voorbereiding draagt significant bij aan een effectieve vergadering die leidt tot de gewenste resultaten. Onderstaande rollen zijn flexibel, zo kan een deelnemer de volgende keer de rol van voorzitter hebben en ook de notulisten rol wordt regelmatig gerouleerd onder de aanwezigen. Pak je rol en ben van meerwaarde tijdens de vergadering.

De voorzitter

Grofweg zijn er dus drie rollen. Laten we beginnen met de voorzitter, de leider van de vergadering. Hij of zij stelt de agenda op en heeft een duidelijk doel voor de vergadering. De voorbereidingen vooraf en de taken zoals tijdbewaking en het aflopen van de agendapunten tijdens de vergadering neemt deze persoon uiterst serieus. De deelnemers worden geïnspireerd en volgen de bewegingen van de voorzitter. Hij of zij bepaalt het starten en eindigen van een bepaald onderwerp.

De notulist

Een echte underdog is de notulist van de vergadering. Deze persoon leest zich vooraf goed in en houdt bij wie er wel of niet aanwezig is bij de vergadering. Tijdens het behandelen van de agendapunten wordt er zorgvuldig genotuleerd: welke afspraken worden er gemaakt, welke feedback wordt er gedeeld en wat zijn de actiepunten voor eenieder. Bij onduidelijkheid zal de notulist moeten doorvragen om een zo’n concreet beeld van de vergadering te schetsen.

De deelnemer

Het grotendeel van de aanwezigen is deelnemer tijdens de vergadering. Ook zij bereiden zich goed voor op de meeting. Eventuele notities kunnen vooraf al gemaakt worden. Tijdens de vergadering heb je een actieve houding en toon je interesse in de te bespreken onderwerpen. De rondvraag is het moment om eventuele vragen te stellen of opmerkingen te delen. Pak die kans en laat jezelf zien. Een actieve houding draagt bij aan een professionele uitstraling.

18 juni 2018#

Vergaderen in een futuristische omgeving

Futuristisch staat gelijk aan hypermodern, of in sommige gevallen aan onwerkelijk. Voor de één betekent het een moderne, strakke uitstraling en voor de ander een interactieve omgeving vol design. Wanneer je kies voor een futuristische vergaderlocatie of –ruimte, dan kies je bewust voor een bepaald stijl die jou verder helpt tijdens de vergadering. Als inspirator, supporter of creatieve firestarter. Futurisme kan plaatsvinden in een museum, op een boot of zelfs in de natuur. Laat je inspireren en kies de volgende keer eens voor een ongewone vergaderlocatie.

Onconventioneel vergaderen

Wat jouw idee van futurisme is, maakt niet uit. Veel geziene componenten zijn: hypermoderne faciliteiten en apparatuur, een design inrichting en kunst. Prima vergaderen in een luxe omgeving waar je niks te kort komt. Zodoende kun je je richten op wat echt belangrijk is: vergaderen, beslissingen maken en vooruitkijken. Ideaal voor een managementbijeenkomst of exclusieve aandeelhoudersvergadering. Zorg voor een goede match met de uitstraling van het bedrijf en wees niet bang om naar een op maat gemaakt concept te vragen. Locaties denken graag mee in verschillende arrangementen en activiteiten. Hieronder delen we vergaderlocaties met een futuristische uitstraling:

  1. deVLOER in Almere

Verstopt op de Creative Campus op industrieterrein de Vaart in Almere-Buiten, combineert dit voormalig waterzuiveringsgebouw een industriële setting met een verrassend licht designinterieur. deVLOER inspireert, daagt uit tot en draagt bij aan een open communicatie en laat mensen balanceren op het randje van hun comfortzone. Alle meubels zijn verplaatsbaar om voor iedere meeting de juiste sfeer te creëren en dit vrijstaande pand is alleen exclusief te huur.

  1. Miramar in Zeeland

Op het water krijgt ongestoord en discreet vergaderen een hele andere betekenis. Je kunt zelf een vaarbestemming kiezen. Kies voor een route langs de Zeelandbrug of de Oosterscheldekering en ontdek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op het water. Geniet van de luxe en snelheid van het jachtschip. Het 22 meter lange jachtschip heeft een luxe loungeruimte en volledig ingerichte keuken en is van alle moderne faciliteiten voorzien.

  1. Beeld en Geluid in Hilversum

Beeld en Geluid is een prachtige evenementenlocatie met alle moderne faciliteiten. Het bijzondere Atrium wordt gebruikt voor alle cateringmomenten. De entree verbindt het museum, de kantoren en de mediahistorische collectie van Beeld en Geluid door een ruimte van lucht en licht, die van 16 meter onder, tot 26 meter boven de grond rijkt. De BenG Labs zijn twee multifunctionele ruimtes, uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops of bijeenkomsten in kleine gezelschappen.