Loading...
21 februari 2017#

Google’s meest bijzondere vergaderlocaties

Dat Google een bijzondere werkgever is wisten we al, denk maar aan de ‘20% regel’ waarvan je twintig procent van je werktijd in creativiteit en hobby’s mag stoppen. Om dit een beetje te stimuleren hebben ze bijzondere ruimtes gecreëerd waar de creativiteit lekker kan stromen. Het belangrijkste doel? Om de vrolijkste en meest productieve werkplekken van de wereld te creëren. En dat is gelukt!

Onze vijf favorieten bekijk je hier.

1. Amsterdam

Deze locatie bevindt zich écht in onze hoofdstad. Het is ontworpen door de lokale designstudio: Studio D/Dock, en is geïnspireerd op onze speelse cultuur. Het plafond lijkt zelfs op stroopwafels. Als je daar geen inspiratie (of honger) van krijgt!
Google's meest bijzondere vergaderlocaties

2. New York City

Dit kantoor bezet maar liefst een hele wijk! Ze noemen het ook wel ‘The New York-themed Amusement park of Google’. De gangen zijn gedecoreerd als subway en conferentiekamers zijn volgespoten met graffiti-art.
Google's meest bijzondere vergaderlocaties

3. Dublin

Meer groen op kantoor? Er is een Google ‘Jungle’ en deze bevindt zich in Dublin, Ierland. Het voelt hierdoor meer aan als een speelveld, dan een werkplek.
Google's meest bijzondere vergaderlocaties

4. Zuruch

De werknemers in Zurich worden Zooglers genoemd. Hun werkplekken zijn gevuld met hangmatten, een brandweerpaal en videogames. Als dat niet ontspannen werken is!

Google's meest bijzondere vergaderlocaties

5. California

Het Google hoofdkwartier mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Deze bevindt zich in het hart van Sillicon Valley en is een zon-overgoten campus dat bekend staat als ‘The Googolplex’. Het voelt bijna alsof je weer studeert, vinden de medewerkers. Waarom? Honderden fietsen en scooters brengen de medewerkers van conference rooms, naar de klimmuur, beach volleyball en nog veel meer!
Google's meest bijzondere vergaderlocaties