Loading...
5 november 2018#

Bijzondere vergaderlocaties voor de herfst

Nu het buiten wat kouder wordt en iedereen weer liever binnen zit dan buiten, verandert de keuze voor de volgende vergader- of evenementenlocatie wellicht ook wel mee. Knusser, warmer, met uitzicht op het veranderende landschap. Gelukkig spelen vergaderlocaties daar handig op in met passende arrangementen en aanbiedingen. Vergaderen in de herfst hoeft niet grauw, donker en koud te zijn. Het laatste kwartaal van het jaar op een effectieve manier afsluiten.

Vergaderen in een behaaglijke ruimte

Wanneer buiten vergaderen te koud wordt, dan kan buiten ook naar binnen toe! Een meeting met uitzicht op de natuur vol rood, bruin en geeltinten, een serre als vergaderruimte en activiteiten zoals wandelen, brengen al een hele andere sfeer in het vergaderen. Vaak zijn daar niet eens aanpassingen voor nodig en kunnen vergaderlocaties aan elke wens voldoen. In de herfst en winter komen andere wensen naar voren dan in de zomermaanden. Een behaaglijke temperatuur in de ruimte is natuurlijk een voorwaarde, maar de cateringwensen en activiteiten kunnen ook anders zijn dan wanneer het warmer is. Borrelen rond het haardvuur in plaats van op het terras, de lunch aanvullen met een warme snack of rijk gevulde soep en meer actievere bijeenkomsten. Zomaar een greep uit mogelijke wensen die niet misstaan in de koudere maanden van het jaar. Hieronder delen we drie type locaties die ook in de herfst een totaaloplossing bieden:

1. Belevingscentrum in Utrecht

In het dynamische Belevingscentrum nabij de A2 in Utrecht word je verrast met een zee van inspiratie en creativiteit in zeer diverse ruimtes met elk een eigen functie. Voor elke meeting een passende ruimte: een theater, een modern klaslokaal, een keuken, een bruine kroeg en meer. ‘Setting is everything’ is de meest passende omschrijving voor het Belevingscentrum. De zalen zijn inclusief persoonlijke service, beamer en/of beeldschermen en wifi. Alles onder één dak.

2. Mayer Manor in Amsterdam

De oude kloosterwoning van vier verdiepingen is beschikbaar voor vergaderingen, productpresentaties en ander zakelijke evenementen. Wat dacht je van een geweldige meetingzaal met een vintage barbershop en een gracieuze dinerzaal met een kerkelijk altaar als DJ meubel. Deze unieke Mayer Manor zal je niet vinden in London of New York. Amsterdam mag zich er met veel trots op beroepen dat de locatie zich binnen haar stadsgrenzen, in het hartje van de stad, bevindt.

3. Hoeve Hurpesch in Mechelen

Vergaderen in de bijzondere Hoeve Hurpesch is een speciale ervaring. Weg van alle drukte, geen standaard kamers of conferentiezaal, maar een inspirerende plek in een eeuwenoud vakwerkhuis. Vergader aan de grote vergadertafel, kook eens met elkaar in de landelijke kookstudio, geniet van het haardvuur en leer elkaar beter kennen. Voor een heerlijk huisgemaakt ontbijt, lunch en of diner met lokale producten wordt indien gewenst gezorgd.