Loading...
23 april 2019#

Bijzondere vergaderlocaties uitgelicht #2

Vergaderen op het strand

Zon, zee, strand. De combinatie met vergaderen lijkt een onmogelijke. Zand tussen je tenen en zonlicht dat reflecteert in je laptopscherm zijn niet bepaald aantrekkelijke factoren. Toch is het mogelijk om een vergadering te boeken op het strand. Nou ja, liever aan het strand. In een superluxe strandclub, vuurtoren of paviljoen. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig en een actieve teambuilding activiteit is nooit ver weg. Hieronder delen wij verschillende vergaderlocaties aan de Nederlandse kust waar je effectief kunt vergaderen:

Boardroom Brouwersdam in Ouddorp

Boardroom Brouwersdam is onderdeel van het O’Neill Beach Center. De styling van de vergaderlocatie is geïnspireerd op de surf en strand roots van het merk O’Neill. De vergaderruimte is toegankelijk via glazen schuifdeuren en heeft grote houten tafels, een 75” LCD en flipover. De ligging van deze Boardroom maakt dat je hier niet echt van werken kan spreken. Midden in de duinen op het schoonste strand van Zuid-Holland met uitzicht op zee.

Beachclub BAIT in Wassenaar

In de ruimte opgezette serre kun je in alle rust vergaderen of presentaties geven. Een inspirerende omgeving, zicht op het strand en zee zorgen voor een vruchtbare meeting. De sfeervolle inrichting en uiteraard lekkere lunch of diner doet de rest. Dit is het leukste plekje op het Wassenaarse strand en je voelt je gegarandeerd helemaal thuis in de strandtent. Beachclub BAIT ligt aan de Wassenaarse kust, een mooiere vergaderlocatie kun je je niet wensen.

Pier 7 in Vlissingen

Zandpaviljoen Pier 7 staat voor stijl, kwaliteit en een ontspannen sfeer. Vergaderen met uitzicht op de zee én de mogelijkheid hebben om te overnachten in een luxe Beachroom op het strand naast het Zandpaviljoen. De vergaderruimte is voorzien van een scherm, beamer, koffie en thee, aangevuld met uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden. Ook kun je een strandwandeling maken tijdens de pauze, maar ook beachvolley, -soccer, en –tennis behoren tot de mogelijkheden.