Loading...
1 april 2019#

Bijzondere vergaderlocaties uitgelicht #1

Het eerste kwartaal is voorbij en de zomer is begonnen. Het mooie weer dient zich aan en dat betekent: buiten vergaderen! Je kunt er voor kiezen om in een groene omgeving te vergaderen en in de pauzes een buitenactiviteit te doen, vergaderen met de deuren open en een prachtig uitzicht, of toch echt gewoon buiten vergaderen. Het is mogelijk! Hieronder delen we een aantal bijzondere opties:

Dutch Mountain Lodge – ‘Black Tulip’ Haaren

De Black Tulip accommodatie van Dutch Mountain Lodge is een bijzondere 10 meter hoge tent, gelegen in een groene boomrijke privétuin van 1100 m2. Over ieder detail is gefilosofeerd en nagedacht. Het doel is om groepen een onvergetelijke vergaderlocatie te laten ervaren in het groen, met een ruimtelijke beleving die je nergens anders vindt.

Het gehele interieur is voor deze locatie ontworpen en gemaakt, zoals de modulaire loungebank, foodtruck en stoelen. Een ideale locatie voor dat echte buitengevoel. Het is een locatie die niet te vergelijken is met een andere vergaderlocatie in Nederland.

Netl de Wildste Tuin Kraggenburg

In een comfortabele bijzondere setting stellen we ons meer open voor nieuwe kennis en inzichten, en laten we ons makkelijker meenemen naar inspirerende vergezichten. Netl de Wildste Tuin is zo’n plek. Het paviljoen heeft een podiumzaal voor presentaties, vergaderingen, yogasessies en bedrijfsfeesten. Gelegen in een bijzonder park dat prikkelt tot bewegen én ontspannen.

De locatie is een zogeheten Blue Spot met Wild Spirit, voor lichaam en geest. Moderne vergaderfaciliteiten zijn gecombineerd met rauwe, natuurlijke materialen. De tuin biedt volop mogelijkheden en geeft een ruimtelijk en open gevoel.

Paviljoen Puur Amsterdam

Het terrein van Fort Diemerdam bevat onder meer een gerestaureerde fortwachterswoning, bunkers en geschutopstelplaatsen. Op de plaats van de voormalige conducteurswoning is Paviljoen Puur gerealiseerd. Deze unieke vergaderlocatie is gebouwd met duurzame materialen en met oog voor de omgeving. Vanuit het paviljoen heb je aan alle kanten prachtig uitzicht op het omliggende groen.

UNESCO heeft de Stelling in 1996 op de Lijst van Werelderfgoed opgenomen. Paviljoen Puur is onderdeel van de Stelling. Een bijzondere accommodatie met een rijke geschiedenis. Passend bij een effectieve vergadering en inspannende buitenactiviteiten.

> Naar alle bijzondere vergaderlocaties