Loading...

Bijzondere vergaderlocatie op een buitenplaats nabij Rotterdam

Het Huys ten Donck  Ridderkerk

De buitenplaats Het Huys ten Donck: een oase van Rust, Ruimte en Rococo. Op slechts een kwartier rijden van het centrum van Rotterdam.

Origineel omdat:

  • Donaties zorgen mede voor de algehele instandhouding van deze bijzondere plek
  • De locatie biedt ruimte voor individuen en groepen van 1 tot 10.000 personen
  • Internationaal bekend door het Rococo interieur met origineel stuc- en houtsnijwerk

Wat je moet weten:

  • 3 Unieke vergaderruimtes
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren

Details:

Van oudsher gebouwd (1746) als ontvangsthuis en verscholen in een Engels Landschapspark ligt de historische buitenplaats Het Huys ten Donck. Het exclusieve, authentieke en persoonlijke karakter van Het Huys ten Donck biedt een uitzonderlijke beleving. Organiseer je vergadering in de Grote Ontvangstzaal op de eerste verdieping: een hoge, lichte ruimte met prachtig versierd Rococo stuc- en houtsnijwerk. Eventuele break-out sessies kunnen plaatsvinden in de vroegere Herenkamer en Dameskamer (ook wel Boudoir genoemd). De lunch wordt vervolgens geserveerd in de sfeervolle Eetkamer op de begane grond met uitzicht op het Park.

De Grote Ontvangstzaal/Eetkamer heeft in theateropstelling ruimte voor 60 personen, in cabaret opstelling voor 40 personen en in U-vorm voor 30 personen. In de Eetkamer kunt u tevens met 60 personen aan ronde tafels plaatsnemen en met 22 personen aan één lange tafel. De Herenkamer heeft een maximale capaciteit van 8 personen en het Boudoir van 5 personen. Voor overige programma’s heeft Het Huys ten Donck binnenshuis een capaciteit van maximaal 125 personen, buiten op het gazon tot 350 personen en op het buitendijkse evenemententerrein +/- 10.000 personen.

“Met de combinatie van het interieur, de bijgebouwen en het omliggende groen biedt de historische buitenplaats een veelzijdig pallet aan mogelijkheden.”

Omgeving:

Het Huys ten Donck (1746) is een uniek stukje Nederlands cultureel erfgoed, dat (inter-)nationaal bekend staat om haar Rococo interieur met origineel stuc- en houtsnijwerk. Samen met het Engelse Landschapspark met een kilometerlange zichtas, de waterpartijen en monumentale tuinornamenten vormt dit een ware oase te midden van de verstedelijkte omgeving. De Eetkamer op de begane grond heeft een prachtig uitzicht op het Park, waar je heerlijk kunt wandelen te midden van de natuur en even helemaal tot rust kunt komen om nieuw ontstane ideeën en inzichten te laten bezinken.

Origineel vergaderen:

Prijs voor een dagdeel € 500,- op basis van 4 uur en 1-8 personen (enkel Herenkamer). Met 1-15 personen betaal je € 750,- (gehele buitenplaats) voor een dagdeel.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.