Loading...

Bijzondere vergaderlocatie op een boot in België

Botel Ophoven Ophoven (België)
  • max 100 personen
  • Prijs op aanvraag
  • Vergaderen op het water
  • Gratis parkeren

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

Botel Ophoven is een wonderschone vergaderlocatie. Door zijn prachtige omgeving is de locatie enorm inspirerend én perfect om met zijn allen tot nieuwe inzichten te komen. Kies voor één van de 3 vergaderruimtes afhankelijk van het aantal personen dat zal vergaderen.

Het vergaderen

De vloot heeft drie verschillende vergaderruimtes, allemaal met een onvergetelijk uitzicht. Zo is er allereerst de zaal Abuela, waar in de vergaderopstelling ruimte is tot 40 personen en in de theather opstelling ruimte is tot 200 personen. Daarna is er de zaal Grand-Mere. Deze heeft ruimte in de vergaderopstelling tot 36 personen en in de theater opstelling tot 90 personen. Tot slot is er ook nog de zaal Vooronder. Dit is een besloten privé-vergaderruimte voor maximaal 12 personen. Wanneer er met meer personen zal worden vergaderd kunnen de zalen Abuela en Grand-Mere eventueel worden samengevoegd.

Faciliteiten

Er is modern apparatuur in de zalen aanwezig. Zo is er een draadloze microfoon, een 50 inch plasma scherm en smart tv en is er vanzelfsprekend gratis Wifi. De locatie biedt behalve een luxe en rustieke sfeer ook verschillende teambuildingsactiviteiten op en rond het water aan. Deze gaan van puurt ontspannen tot zeer actief, voor ieder wat wils!

Bij het Botel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.