Loading...

Bijzondere vergaderlocatie op een boot in Zwolle

De Kwaak Zwolle (Overijssel)

Midden in het centrum van Zwolle ligt De Kwaak in de Thorbecke gracht; een sfeervol verbouwde voormalige vrachtvaarder uit de 19e eeuw.

Origineel omdat:

 • Drijvende vergaderlocatie in de Thorbecke gracht
 • Typische ‘Kwaakse’ cateringarrangementen
 • Authentieke ervaring met moderne faciliteiten
 • Ook zeer geschikt voor werkonbijt

Wat je moet weten:

 • Vergaderen met maximaal 25 personen
 • Buitenterras beschikbaar voor pauzes
 • Betaald parkeren bij Q-park Centrum op 1 minuut lopen
 • 15 minuten lopen vanaf station Zwolle
 • Exclusief te huren
 • Overnachten mogelijk in nabijgelegen hotels

Details:

De Kwaak is een unieke drijvende vergaderlocatie: haar geschiedenis als vrachtvaarder, haar unieke ligging in een parkje tegen de oude Stadswal, de sfeervolle inrichting en de persoonlijke ontvangst, maken De Kwaak tot een onderscheidende locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops en andere zakelijke bijeenkomsten. Het parmante schip ligt niet stil, gaat al 110 jaar mee met de waterstanden en staat bekend als een duurzaam schip. Door hier te vergaderen raak je even los van de dagelijkse routine en hectiek, om gezamenlijk de dagelijkse praktijk vanuit andere invalshoeken te bekijken en zo een nieuwe koers te bepalen. De ruimte is voorzien van een beamer, scherm en wifi.

Authentieke elementen op De Kwaak

De oude laadvloer is nog geheel intact, evenals de luikenkap waardoor het laden en lossen van de vracht plaatsvond toen het schip nog als vrachtvaarder opereerde. De Kwaak heeft plek voor 4 vergadertafels met stoelen en banken in de hoeken. Vanaf de ruimte heb je uitzicht via de patrijspoorten op de Thorbecke gracht met langsvarende sloepjes. Daarnaast is het schip voorzien van een goede bar voor een afsluitende borrel. De chef-kok kookt altijd vers en gebruikt het liefst producten uit de regio. De Kwaak maakt graag (catering)arrangementen op maat voor haar gasten. Deze locatie is ook uitermate geschikt voor een bijzonder werkontbijt.

Omgeving:

Horecaschip en vergaderlocatie De Kwaak is gesitueerd in de grachtengordel van Zwolle. Midden in het bruisende centrum, maar volledig afgesloten door het drijvende aspect. In het gras naast het authentieke schip vind je een buitenterras, tegen de oude stadswal aan. Ideaal voor pauzes of opdrachten in de zomer.

“Als het aan ons ligt blijft het schip nog vele jaren liggen. Nu als een culinaire ontmoetingsreis en unieke locatie voor vergaderingen.”

Origineel vergaderen:

Prijs € 250,- per dagdeel en € 400,- voor een hele dag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.