Loading...

Bijzondere vergaderlocatie op Amsterdam Centraal station

Grand Café Restaurant 1e klas Amsterdam

Inspirerend vergaderen op het perron! Organiseer je bijeenkomst in een unieke, besloten, historische omgeving op het station van Amsterdam.

Origineel omdat:

  • Grand Café Restaurant 1e klas wordt ook wel de verborgen parel op perron 2B genoemd
  • Authentieke en monumentale horeca-evenementen locatie in Amsterdam
  • Ontworpen door Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers tussen 1881 en 1889

Wat je moet weten:

  • 2 Bijzondere vergaderruimtes
  • Betaald parkeren in de buurt
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren
  • Overnachten mogelijk in nabijgelegen hotels

Details:

Grand Café Restaurant 1e klas draagt zorg voor een tot in de puntjes verzorgde vergadering, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst in een authentieke, historische ambiance. De locatie beschikt over twee private rooms. Je hebt de de Vier Seizoenenkamer; deze authentieke private room uit 1881 deed destijds dienst als exclusieve eetkamer voor de 1e klas passagier en is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen tot 40 personen. De Eerste Klas Wachtkamer is ruimte met indrukwekkende bar in Cuyperiaanse stijl werd gebruikt als wachtkamer voor de 1e klas passagier. De Wachtkamer is beschikbaar tot 250 personen en beschikt over een beamer, een groot scherm en een microfoon. De ruimtes zijn voorzien van moderne vergaderfaciliteiten.

“Niet voor niets is Grand Café Restaurant 1e klas Nederlands beste bereikbare business-en evenementenlocatie. Gewoon op het perron en zonder OV-chipkaart bereikbaar.”

Omgeving:

Je kunt je vergadering combineren met een bezichtiging van de Koninklijke Wachtkamers. In de negentiende eeuw duurde reizen met de trein aanzienlijk langer dan tegenwoordig en waren de wachtkamers een belangrijk onderdeel op een station. Om aan te tonen dat ze met hun tijd meegingen reisden leden van het koningshuis graag met de trein. In het gebouw zijn verschillende ornamenten te vinden die verwijzen naar het koninklijk huis. Ook kun je een rondleiding boeken met een professionele gids.

Origineel vergaderen:

Prijs op aanvraag. De 4 seizoenen Kamer is per dagdeel of voor een gehele dag te huren. De Eerste klas Wachtkamer is per dagdeel te huur.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.