Loading...

Bijzondere vergaderlocatie onder de Vuurtoren van Nieuw Haamstede

De Torenhoeve Nieuw Haamstede

Rijk aan rust en ruimte in een prachtige natuur, dat is hetgeen wat De Torenhoeve te bieden heeft. Het hele jaar door de ideale locatie om te vergaderen.

Origineel omdat:

  • Bijzonder vergaderen met uitzicht op de vuurtoren van Nieuw Haamstede
  • Gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en op slechts enkele minuten loopafstand van het strand en duinen.
  • Combineer de zakelijke bijeenkomst met strandactiviteiten
  • Meerdaagse vergaderingen mogelijk door overnachting in eigen hotel of appartementen

Wat je moet weten:

  • 4 Unieke vergaderruimtes
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren
  • Overnachten in eigen hotel of appartementencomplex

Details:

De Torenhoeve is van oorspronk een oude Duinboerderij uit 1820. Hier is het huidige restaurant in gevestigd. Later zijn de (vergader)zalen en hotelkamers bij gebouwd. Het restaurant kijkt uit op de vuurtoren en versiert in het donker de avonden met mooie lichtbundels. De accommodatie ligt in een uitgestrekt duingebied waarin je heerlijk kan wandelen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk uitwaaien op het strand. Het vergaderen kan gecombineerd worden met activiteiten op het strand, zoals beachvolley en strandgolf. Er wordt ook samengewerkt met golfbaan, klimbos, zweefvliegveld in de buurt voor een activiteit op maat of aansluitend op het doel van de zakelijke bijeenkomst. Ook is er een lijst van trainers en sprekers beschikbaar om invulling te geven aan het doel van de bijeenkomst.

“De Torenhoeve is gelegen in Nieuw-Haamstede aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en op slechts enkele minuten loopafstand van het strand en duinen.”

Omgeving:

Burgh-Haamstede is een gezellig dorp op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Met als grootste trekpleister het strand waar je tal van activiteiten kunt ondernemen. Van een frisse duik in zee of mooie strandwandeling tot surfen, boarden en strandzeilen. Ook biedt Schouwen-Duiveland prachtige wandel- en fietspaden. Verder zijn er vanuit Burgh-Haamstede leuke dagtrips te maken naar verschillende dorpen en steden, zoals Zierikzee, Veere en Middelburg en natuurlijk de Oosterscheldekering. In de buurt liggen het Grevelingenmeer en het Veerse Meer met tal van watersport-activiteiten.

Origineel vergaderen:

Prijs op aanvraag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.