Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in een monumentale wasserij

De IJsselstroom Zutphen (Overijssel)

De IJsselstroom is een monumentale wasserij met unieke, lichte ruimtes. Vergader midden in de groene uiterwaarden van de IJssel bij Zutphen.

Origineel omdat:

  • Briljant uitgevoerde restauratie van de monumentale wasserij
  • Uitzicht op de meanderende IJssel
  • Huur is inclusief buitenruimte met terras

Wat je moet weten:

  • Vergaderen met maximaal 60 personen
  • Twee ruimtes: Het Voorhuis en De Wasserij
  • Gratis parkeren
  • 15 minuten lopen vanaf station Zutphen
  • Exclusief te huren
  • Overnachten op locatie (2-persoonskamer) of B&B en hotel in het centrum van Zutphen

Details:

Deze voormalige wasserij in Zutphen biedt een sfeervolle, exclusieve kleinschalige ruimte voor conferenties, seminars, vergaderingen of brainstormsessies.

Vergaderruimte De Wasserij

Vergaderen in een unieke industriële ruimte, die elke presentatie iets speciaals geeft. Daar staat ruimte De Wasserij van De IJsselstroom om bekend. Hier kan een vergaderopstelling geplaatst worden met maximaal 24 comfortabele stoelen. De aangrenzende IJsselkamer heeft door de grote glazen schuifpui een prachtig uitzicht op de uiterwaarden. In de zomer kun je het terras betrekken bij de bijeenkomst of vergadering. In de wintermaanden zorgen de houtkachel en vloerverwarming voor een behaaglijk gevoel. Goed om te weten: je kunt deze twee ruimtes (max. 60 personen) ook aan elkaar koppelen.

Vergaderruimte Het Voorhuis

Voor de wat kleinere bijeenkomsten kun je terecht in Het Voorhuis. Deze ruimte bestaat uit twee kamers en suite met aansluitend een open keuken. Groepen tot maximaal 7 personen aan de lange tafel of op de bank plaatsnemen. Je kunt Het Voorhuis ook uitstekend gebruiken als break-outroom én je kunt er ook logeren met twee personen. Het Voorhuis kan tegen gereduceerd tarief in combinatie met De Wasserij en De IJsselkamer gehuurd worden.

“De voormalige wasserij is een inspirerende plek, waar de energie stroomt.”

Catering tijdens vergaderingen

Het cateringarrangement is geheel op maat en van goede (biologische) kwaliteit. De IJsselkamer is een perfecte ruimte voor een uitgebreid lunchbuffet of een borrel na afloop van de bijeenkomst. Salade, soep/warme snack, belegde broodjes, tapas/fingerfoods, vrijwel alles is mogelijk. In overleg biedt de locatie ook een simpele avondmaaltijd of een uitgebreider diner voor haar gasten.

Omgeving:

De voormalige wasserij is gepositioneerd in de groene uiterwaarden tussen de dijk en IJssel, aan de Ank waar de Oekense beek in uitmondt. De natuurwaarde van het uitgestrekte gebied rondom De IJsselstroom, inclusief flora en fauna, is enorm. Bijzonder geschikt voor wandelingen en fietsroutes. Door de unieke schuifpui loopt binnen en buiten in elkaar over en heb je een prachtig uitzicht over de IJssel en de ‘skyline’ van Zutphen.

Origineel vergaderen:

Het Voorhuis wordt alleen voor een hele dag verhuurd en kost € 300,-. De Wasserij kan per dagdeel en kost € 300,- per dagdeel.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.