Loading...

Bijzondere vergaderlocatie tussen de kunst in Amsterdam

Art Center/ Kunstuitleen Amsterdam

Omringt door kunst lift je mee met de positieve energie die deze locatie met zich meebrengt. Inspirerend vergaderen leidt tot creativiteit en fantastische ideeën.

Origineel omdat:

  • 14 Verschillende vergaderzalen
  • Goed georganiseerde arrangementen
  • Industrieel pand met bijzondere kunst

Wat je moet weten:

  • Totaal 14 vergaderruimtes
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Op 8 minuten loopafstand van Station Amsterdam Sloterdijk
  • Alleen in het weekend exclusief af te huren
  • Overnachten mogelijk in nabijgelegen hotels

Details:

Dit art center beschikt over een groot, gevarieerd aanbod van vergaderzalen met fijn daglicht. De verschillende stijlen van de inrichting – van vintage tot zakelijk, van speels tot creatief – bieden elk een andere sfeer om te vergaderen. Kies de sfeer en opstelling die past bij je team en bij je doelstelling en kom zo tot de beste resultaten. Vergaderen is mogelijk vanaf vier personen en er is ruimte tot wel 170 personen voor een zakelijke bijeenkomst. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht voor effectieve vergaderingen. De lunch wordt altijd vers bereid in het Grand Café. Knapperig, in eigen huis afgebakken brood en heerlijke soep uit de eigen kookstudio, aangevuld met fruit en biologische sappen zorgen voor voldoende energie.

“Wij geloven er sterk in dat kunst de creativiteit tijdens het vergaderen stimuleert. Het gevolg? Mensen die out of the box denken, waardoor je als organisatie groeit.”

Omgeving:

Deze kunstzinnige locatie is dé vergaderlocatie langs de westelijke ring van de A10 met gratis parkeergelegenheid. De pauzes tijdens het vergaderen in het pand zijn ideaal om naar de kunst te kijken of om een rondleiding door de lijstenmakerij te krijgen. Doe een potje tafeltennissen of daag elkaar uit met tafelvoetbal. Of ga gewoon even in het zonnetje zitten met een heerlijke lunch.

Origineel vergaderen:

Prijs vanaf € 465,-. Gebaseerd op 10 personen van 09.00 tot 17.00 uur, inclusief zaalhuur, beamer, flip-over en catering (inclusief lunch) gedurende de dag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.