Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in Het Glaspaleis van Heerlen

Stichting SCHUNCK Heerlen

Een vergadering, workshop, conferentie, groepsbijeenkomst, symposium of feest op een bijzondere plek? In het opvallende Glaspaleis van architect Frits Peutz, midden in het centrum van Heerlen, zijn ruimtes en faciliteiten te huur in alle soorten en maten.

Origineel omdat:

  • Een iconisch gebouw met veel daglicht en een prachtig uitzicht over de regio.
  • Vergaderen in het culturele hart van Heerlen.
  • Aanvullende arrangementen met o.a. rondleidingen door het gebouw, percussieworkshops of stadswandeling mogelijk.

Wat je moet weten:

  • 10 vergaderruimtes
  • Betaald parkeren in parkeergarage (kortingskaarten beschikbaar)
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren
  • Overnachten mogelijk in nabij gelegen hotels

Details:

Alle ruimtes zijn flexibel in te richten en beschikbaar vanaf 6 personen. Het auditorium, voor maximaal 92 personen, is een optimale locatie voor het geven van bijvoorbeeld lezingen of het vertonen van beeldmateriaal op groot scherm. De Centrale Hal is in te richten als presentatieruimte of feestlocatie voor maximaal 300 personen.

Het pand heeft een rijke historie. Tegenwoordig is het gebouw, onder de oude naam SCHUNCK, in gebruik als multidisciplinair cultureel instituut waar je in alle rust kunt vergaderen of een evenement organiseren.

“Het Glaspaleis is een voormalig warenhuis in Heerlen dat in 1933 werd ontworpen door de Heerlense architect Frits Peutz. Nu wil SCHUNCK dé centrale ontmoetingsplaats voor kennis en cultuur zijn.”

Omgeving:

Een cultuurcocktail onder een dak in hartje Heerlen, dat is SCHUNCK. In de hoofdvestiging van het SCHUNCK Glaspaleis in het centrum van Heerlen bevinden zich een bibliotheek, muziekschool, dansschool, centrum voor architectuur, eetcafé, brasserie en diverse presentatie- en museumruimtes en lees- en werkplekken.

Wandelen of fietsen in de omgeving zorgt voor een gezonde dosis inspiratie. Neem een plattegrond mee en ontdek dertig bijzondere bouwkundige objecten, variërend van karakteristieke monumenten tot opvallende nieuwe gebouwen.

Origineel vergaderen:

Prijs op aanvraag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.