Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in het duingebied van Bloemendaal

De Uitkijk  Bloemendaal

Een congres, presentatie, vergadering of heisessie? Hier heb je keuze uit drie moderne ruimtes met allemaal een prachtig uitzicht op de duinen en een eigen terras.

Origineel omdat:

  • Ligging in duingebied
  • Zaal met privé terras
  • Prachtig uitzicht

Wat je moet weten:

  • Geschikt voor 5 tot 200 personen
  • Drie moderne ruimtes met volop privacy
  • Gratis parkeren op groot parkeerterrein
  • Exclusief af te huren

Details:

In Bloemendaal, op een speciaal plekje verscholen bovenaan het groene Kennemer duingebied ligt Duinpaviljoen De Uitkijk. Al ruim 60 jaar een begrip als bijzondere horecagelegenheid maar nog niet zo bekend als eventlocatie.

Deze onontdekte parel heeft een prachtig uitzicht met wuivend duingras en rondom een uitnodigend groot terras. De Uitkijk is echt een oase van rust in de prachtige duinomgeving van Bloemendaal. Het interieur is zeer smaakvol en alle ruimtes hebben een betoverend uitzicht.

De Duinzaal (5-70 pers.) heeft een terras van 120 m2. De Grote Zaal (200 pers.) komt met een eigen bar, zithoek inclusief haard en heeft een eigen terras van 80m2. Tenslotte is er de Blue Room (10-80 pers.) deze ligt op de eerste verdieping en heeft twee balkons en een eigen bar. Alle zalen beschikken over een beamer, scherm en flipover.

De Uitkijk heeft een eigen, gezellige brasserie, het is daardoor mogelijk om een heerlijke en versbereide lunch, borrel of diner te laten verzorgen. Groepen onder de 12 personen kunnen ook à la carte dineren in het restaurant.

“Tot mooie ideeën met elkaar komen en tegelijkertijd genieten van het geweldige uitzicht doe je bij Duinpaviljoen De Uitkijk.”

Omgeving:

Op en rond De Uitkijk is van alles te doen. De stranden van Bloemendaal en Zandvoort liggen praktisch om de hoek. De omgeving leent zich perfect voor activiteiten in de natuur of een bezoek aan steden als Haarlem, Leiden en Amsterdam.

Origineel vergaderen:

Zaalhuur tot en met 15 personen voor € 22,50 per persoon per dagdeel (4 uur).
Zaalhuur met meer dan 15 personen vanaf € 350,- per zaal per dagdeel.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.