Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in en om een 100 jaar oud landhuis

Huize Vossendel  Groessen
 • Voor 2 tot 88 personen
 • Prijs vanaf € 200,- per dagdeel
 • Met luxe sfeertent in de vergadertuin
 • In Groessen

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

Aan het water in een rustige serene sfeervolle groene omgeving, en exclusief voor jullie gezelschap in/bij een meer dan 100 jaar oud landhuis.

Origineel omdat:

 • Het een landhuis uit 1887 is
 • Het omgeven is door twee mooie (park)tuinen aan het water
 • De locatie een luxe sfeertent met transparante zijwanden en heaters heeft
 • In een rustige & serene omgeving

Wat je moet weten:

 • Van 2 tot 88 personen
 • Binnen: 1 vergaderruimte met aangrenzend de serre – tot maximaal 8 personen
 • Buiten: 1 luxe sfeertent met zijwanden (april-oktober)
 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Exclusief af te huren
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Overnachten mogelijk in nabijgelegen hotels en B&B’s

Details:

In de vergadertuin ervaar je een serene rust en ben je omringd door groen met diverse bloemen en planten. Je kijkt uit over het water en bij mooi weer heb je grote kans dat de koeien aan de overkant in het water onder de bomen staan en de (water)vogels voorbij vliegen en zwemmen.

Als kleinschalige binnen vergaderlocatie:

Vergaderruimte De Blauwe Kamer biedt ruimte aan een klein gezelschap tot maximaal 8 personen. Vanuit deze vergaderruimte en de aangrenzende serre heb een prachtig uitzicht over de ceremonietuinen en de mooie natuurplas de Waaij. Buiten op het terras onder de parasol staat een 8 persoons buitentafel. Hieraan kun je bij mooi weer vergaderen, lunchen of een tussentijdse break houden. Je kunt bij mooi weer op diverse plekken in de tuin zitten en wandelen. Aan het water, onder de schaduw van de bomen. Het is allemaal mogelijk. Uiteraard kun je het vergaderarrangement combineren met een prachtige wandeling door het natuurgebied De Waay of met een brainstormsessie buiten in één van onze tuinen. Afsluiten met een heerlijk diner bij één van de restaurants in de omgeving of een private chef een diner op locatie laten verzorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Als buiten vergaderlocatie:

De buitenlocatie van het landhuis is van april tot en met oktober voorzien van een grote en mooie luxe sfeertent met transparante zijwanden en heaters. Uitermate geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, informatieve bijeenkomsten en teambuilding activiteiten. Je zit gedurende de dag warm en droog en bij mooi warm weer in de schaduw. Er zijn ongeveer 80 zitplaatsen onder de tent en diverse mogelijkheden om in de tuin uit te breiden met stoelen en statafels. Zo houdt je altijd een ongedwongen en natuurlijke sfeer. Van een binnen vergaderruimte overstappen naar een overdekte buitenvergaderruimte geeft letterlijk lucht, zuurstof en beweging! De tuin zelf en haar omgeving bieden een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer dat ten goede komt aan jouw vergadering, hei-sessie of teamdag.

Catering wordt verzorgd naar jouw wensen en is eindeloos. Wij werken samen met onze eigen lokale cateraars of een cateraar naar keuze. Na de vergadering kun je in alle rust napraten en een hapje en een drankje nuttigen en als je wenst kunt je een borrel, walking diner of buffet regelen. Het kan en mag zo eenvoudig en zo uitgebreid als je wenst. Een goede geluidsinstallatie met microfoon is aanwezig.

“Hier wordt jouw dag, met de meest mogelijke aandacht en zorg, tot in de puntjes verzorgd.”

Omgeving:

Het Landhuis in Groessen, gelegen in de Gelderse gemeente Duiven, biedt een prachtige locatie voor elke bijzondere gebeurtenis! De tuinen van het Landhuis liggen aan het water de Waaij met daarachter de autovrije dijk die uitkijkt op de uiterwaarden en de Neder-Rijn. De locatie is zo’n 10 autominuten van afslag 28 aan de A12 bij Duiven (in de buurt van Arnhem)

Origineel vergaderen:

Blauwe kamer
1x dagdeel: € 200,- (09.00 – 13.00 uur / 13.00-17.00 uur)
2x dagdeel: € 380,- (09.00-17.00 uur)
2x dagdeel: € 500,- (13.00-21.00 uur)
Inclusief koffie/thee/water, gebruik Flipover & TV scherm.

Lunch: € 25,- p.p.

Buitenlocatie met luxe sfeertent
Huur vergaderlocatie per dag: € 1.395,-
Aansluitend avond tot maximaal 22.00 uur: € 400,- meerprijs
Andere tijdsduur: in overleg
Inclusief tafels en stoelen, spreektafel, geluidsinstallatie met microfoon, Flipover.

Catering, overige styling en extra meubels op aanvraag.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.