Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige tabaksveiling in Amsterdam

TOBACCO Theater Amsterdam
 • Ruimte voor 500 personen
 • Prijs vanaf € 495,-
 • Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken
 • In de cultuurstraat van Amsterdam

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

Een indrukwekkende evenementenlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de hoge muren af!

Origineel omdat:

 • Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie
 • De liefde voor detail en historie spat van de hoge muren af!
 • 10 Zeer eigenwijze zalen en een ruime horecakeuken met een Michelin chef aan het roer
 • Vergaderen in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal
 • Een indrukwekkende evenementenlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam

Wat je moet weten:

 • Ruimte voor 500 personen
 • 10 prachtige zalen met eigen identiteit
 • Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 98 passen stoppen de tram en metro op het Rokin. Daarnaast is het CS binnen enkele minuten te voet bereikbaar.
 • Betaald parkeren in de omgeving
 • Exclusief af te huren
 • Overnachten mogelijk in nabijgelegen hotels

Details:

TOBACCO heeft 10 zeer eigenwijze zalen en een ruime horecakeuken met een Michelin chef aan het roer. Deze locatie biedt diverse mogelijkheden (naast culturele voorstellingen) voor de té gekke zakelijke evenementen:

Vergadering / Meeting:

Uitwisseling van ideeën in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal. Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Congres / Seminar:

Onternationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek, theaterbelichting, indrukwekkende theaterzaal, break-out rooms en the best kitchen in town. Tot een maximum van 350 personen in theaterzaal. Capaciteit van de gehele locatie inclusief break-outs is tot 500 gasten.

Productpresentatie:

Industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal zijn de ingrediënten die we als TOBACCO al kunnen meegeven om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen.

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest:

Dit is ‘the best place in town’ voor een bedrijfsfeest tot 500 gasten. Met de expertise op het gebied van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren we de sfeer die we kunnen laten passen bij ieder type bedrijfsfeest.

Diner:

Met Michelin ster Dennis Huwaë in de keuken kun je hier alle kanten op met het diners. Sit-down diner, walking dinner, foodstations of misschien wel in de vorm van een workshop before diner? We maken er een groot feest van waarbij de gasten na afloop kunnen zeggen… we hebben met elkaar van een groots sterrendiner mogen genieten.

Exclusieve Theaterdiners:

Deze avond staat in teken van een fantastisch sterren diner aan ronde tafels in combinatie met hooggeëerd entertainment.

TOBACCO – Livestream Studios Amsterdam

De zalen in TOBACCO zijn ook in te zetten als Livestream Studios. TOBACCO beschikt over twee fully equipped Hybride Studios en plus maar liefst acht Styling Studios. Bereik met de livestream meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met een hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event. Wij faciliteren de livestream events met het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing.

“De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de gasten tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam.”

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken

Chef Dennis Huwaë van TOBACCO te Amsterdam heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede-eigenaar van Restaurant Daalder en verantwoordelijk voor de catering van TOBACCO is dit een enorme opsteker voor niet alleen TOBACCO, maar vooral voor onze gasten. Die mogen genieten van een sterren diner voor schappelijke prijzen!

Omgeving:

TOBACCO is een indrukwekkend pareltje gelegen in de culturele hoofdstraat van Amsterdam, de Nes. Je verwacht het niet, maar TOBACCO heeft tien prachtige zalen met de acht meter hoge theaterzaal als blikvanger.

Origineel vergaderen:

Prijs vanaf € 495,-

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.