Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in een Kraan in Amsterdam

Faralda Amsterdam
 • Tot 20 personen
 • Prijs vanaf € 750,-
 • Vergaderen op 15 meter hoogte
 • In Amsterdam (NDSM-werf)

Is er een ruimte vrij?
Je hebt direct contact met de locatie

  E-mail deze locatie

Het Crane Hotel is een uniek designproject inclusief vergaderruimte op 15 meter hoogte met een adembenemend uitzicht over het IJ.

Origineel omdat:

 • Faralda Crane Hotel is een populaire locatie onder DJ’s, Vips, CEO’s en Royals
 • Op 15 meter hoogte bevindt zich een unieke plek: De Panoramic Lounge
 • Overnachten in drie luxe design suites: Free Sporit, Secret en Mystique

Wat je moet weten:

 • 1 Grote vergaderruimte
 • Betaald parkeren in de buurt
 • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
 • Exclusief af te huren
 • Niet toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid om te overnachten in de kraan

Details:

Op de populaire NDSM-werf in Amsterdam vind je deze unieke en exclusieve locatie voor zakelijke events. Op 15 meter hoogte vind je De Panoramic Lounge, een unieke plek voor een uniek evenement.

Crane Hotel Faralda

The Crane Hotel Faralda is een unieke en inspirerende locatie voor zakelijke events. Grote merken en grote DJ’s ontdekten de kraan al voor hun evenementen, merkactivaties, boardroom, training en productpresentaties. De Panoramic Lounge is groot genoeg voor ca. 20 personen en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op Amsterdam. Deze lounge beving zich op 10-15 meter hoogte. . Op 35-50 meter hoogte bevinden zich de drie luxe design suites Free Spirit, Secret en Mystique. In de top van de kraan op 50 meter hoogte vind je een luxe jacuzzi met fantastisch uitzicht over de stad Amsterdam.. Niet iedereen weet van het bestaan van deze bijzondere locatie. Niet voor niets is het motto: What happens in the Crane Stays…

Alles is mogelijk

De Panoramic Lounge leent zich uitstekend voor een vergadering, brainstorm, teambuilding, management training, productpresentatie, bedrijfsfeest of muziekevenement. De Lounge is ruim 60 m2 en beschikt over drie grote ramen van maar liefst 15 meter hoog met een uniek utizicht over Het IJ. De boardroom/vergaderruimte is geschikt voor ca. 20 personen. The Crane is ook geschikt voor grotere evenementen, als je het buitengedeelte en eventueel een of meerdere suites betrekt, tot maximaal 70 personen. The Crane werkt samen met verschillende cateraars en op het gebied van catering is er dan ook van alles mogelijk. Als de meeting is afgelopen kan je uitstekend naborrelen aan de Designbar. De hijskraan leent zich ook uitstekend voor bijeenkomsten waarbij audiovisuele content belangrijk is. Door Internet is er supersnel en er kan wereldwijd worden gestreamd. Op verzoek is een DJ booth-set beschikbaar, kun je licht en geluid inhuren en extra beveiliging laten inzetten.

Prijswinnend Rijksmonument

Faralda Crane Hotel is de plek voor vrije geesten. De ontwikkeling van de rijksmonumentale hijskraan tot een uniek design hotel was een miljoenenproject die meerdere jaren heeft geduurd. Gelukkig niet voor niets want bezoekers van over de hele wereld zijn onder de indruk van deze bijzondere plek. Mede door het hedendaagse design en de onwaarschijnlijke constructie. The Crane is een landmark die je niet over het hoofd kan zien. Het hotel in haar korte bestaan al genomineerd voor diverse prestigieuze prijzen, waaronder de Pieter van Vollenhovenprijs in 2016. The Crane Hotel is dan ook niet voor niets het meest gefotografeerde hotel van Amsterdam.

Overnachten in een suite met adembenemend uitzicht?

Een event of overnachting in Faralda Crane Hotel is niet goedkoop, maar je krijgt er wel heel wat voor terug. De drie luxe suites bestaan ieder uit twee verdiepingen en beschikken over 2 flatscreen-tv’s, een design badkamer met ligbad, een moderne inrichting met unieke designstukken, en een heerlijk bed. The Crane is niet voor iedereen maar als je er eenmaal binnen bent geweest is het een ervaring die je niet snel zult vergeten.

“De Panoramic Lounge leent zich uitstekend voor een vergadering, brainstorm, teambuilding, management training, productpresentatie, bedrijfsfeest of muziekevenement.”

Omgeving:

Faralda Crane Hotel is een uniek hotel voor creatievelingen en vrije geesten. De ontwikkeling van de rijksmonumentale hijskraan tot een uniek design hotel was een miljoenenproject die meerdere jaren heeft geduurd. Bezoekers van over de hele wereld roemen deze unieke plek vanwege het enorme en kostbare restauratieproject, het unieke hedendaagse design en de geweldige constructie. Niet voor niets is het hotel in haar korte bestaan al genomineerd voor diverse prestigieuze prijzen, waaronder de Pieter van Vollenhovenprijs in 2016.

Origineel vergaderen:

Prijs vanaf € 750,-

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.