Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in de sfeer van de Middeleeuwen

Archeon Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie in rustieke, historische sferen voor een vergadering, seminar of presentatie? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Origineel omdat:

  • Van een middeleeuwse lunch in de Kloostertuin tot een luxe diner in de Romeinse Herberg
  • 43 Verschillende gebouwen met vergaderruimtes in verschillende stijlen
  • Maak kennis met de geschiedenis van Nederland op het 10 ha. grote themapark

Wat je moet weten:

Details:

Archeon is dé plek voor bruisende zakelijke evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van de bijeenkomst. Oog voor detail en veel gevoel voor sfeer is de kracht van Archeon. Van de 43 verschillende gebouwen, zijn de Romeinse Herberg en het Middeleeuws Klooster bij uitstek geschikt voor vergadering in stijl. De diverse zalen, allemaal van verschillende grootte, maken een meeting in de serene rust van deze unieke omgeving gegarandeerd tot een succes. Ruime parkeergelegenheid, rustieke omgeving, moderne faciliteiten en een uitstekende culinaire keuken vertegenwoordigen Archeon in het moderne verleden. Archeon beschikt over uitstekende, culinaire faciliteiten.

“Inspiratie alom in het 10 ha. grote themapark Archeon. Pas op dat je niet verdwaalt tussen alle gebouwen en attracties.”

Omgeving:

Na afloop van de bijeenkomst kun je overnachten in één van de middeleeuwse verblijven. Mooie ruime vertrekken met een comfortabel eikenhouten bed met heerlijk dekbed. Daarnaast is er een koelkastje en een koffiezetapparaat aanwezig. douche en toiletvoorzieningen tref je in het moderne sanitairgebouw. Na een middeleeuwse avond met een kampvuur verzorgen wij de volgende ochtend een gezond ontbijt.

Origineel Vergaderen

Vraag voor de prijzen een offerte op. Dit is afhankelijk van voorkeuren en/of groepsgrootte.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.