Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in de Lichtwachterswoning op Schokland

De Lichtwachter  Schokland

Vergaderen in het voormalige huis van de havenmeester van het eiland Schokland is een bijzondere beleving. Geniet van de historie en mooie vergezichten.

Origineel omdat:

  • Het voormalige huis van de havenmeester
  • Schokland is een voormalig eiland in de Zuiderzee
  • Rijksmonument en onderdeel van UNESCO werelderfgoed

Wat je moet weten:

  • Voor 2 tot 50 personen
  • Eén multifunctionele ruimte
  • Exclusief af te huren
  • Gratis parkeren
  • Overnachten in de buurt mogelijk

Details:

Op een bijzondere historische locatie in de Noordoostpolder, op het voormalige eiland Schokland, staat het rijksmonument De Lichtwachter, onderdeel van UNESCO werelderfgoed. De Lichtwachterswoning is beschikbaar voor een vergadering, maar ook voor een feest, brainstorm, workshop, tentoonstelling of teamuitje.

De ruimte is sfeervol, modern en bijzonder ingericht met alle faciliteiten in huis. Denk aan een beamer, flipover en snelle wifi. Ook buiten in de tuin is plek om uit te waaien, te vergaderen bij lekker weer of gewoon om heerlijk te genieten van de omgeving. De ruimte zelf heeft plek voor 2 tot 50 personen.

Op Schokland is ook een museum en restaurant aanwezig. Ideaal om te combineren! Indien gewenst kan een van de gidsen jullie rondleiden op het eiland en meer vertellen over de historie van deze bijzondere locatie.

“Schokland staat symbool voor het Nederlandse leven met het water. Kom kijken en ervaar hoe het leven vroeger was en wat er nu is.”

Omgeving:

Schokland is een voormalig eiland in de Zuiderzee. Sinds de drooglegging van de Noordoostpolder in 1942 maakt Schokland deel uit van het vasteland van de tegenwoordige Nederlandse provincie Flevoland. Vanwege de archeologische rijkdom en geschiedenis is het gebied in 1995 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

Schokland heeft veel geheimen en prachtige bodemschatten die je kan bewonderen in Museum Schokland. Een hapje eten? Ook dat kan hier in het sfeervolle Museumrestaurant Schokland.

Origineel vergaderen:

Vergaderen vanaf € 160,- per dagdeel, inclusief gebruik beamer, flipover en wifi.
Vraag naar de cateringmogelijkheden!

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.