Loading...
26 maart 2019#

Bijzondere vergaderarrangementen

Je hebt een idee voor een vergaderarrangement, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Een arrangement is meer dan een aangeklede vergadering. De activiteit moet bijdragen aan het geheel en op zichzelf een doel hebben. Teambuilding, kennismaking, teamvorming, alles met een verbindende factor is een goede basis voor een buiten-de-deur activiteit. Wij geven je alvast tips voor bijzondere vergaderarrangementen.

1. Forteiland IJmuiden

Het Forteiland is onderdeel van De Stelling van Amsterdam die rond 1885 is aangelegd om de hoofdstad te verdedigen. Het VergaderFort is het grootste fort. Een hele dag vergaderen is pittig. Daarom biedt de locatie ook activiteiten om de dag te breken. Bijvoorbeeld met een Meetingonderbreker of met de Fortdiscovery, een avontuurlijke ontdekkingstocht over het eiland.

2. Music Meeting Lounge Amstelveen

Muziek inspireert, verbindt en stimuleert. Net wat er nodig is voor een succesvolle brainstormsessie of vergadering. Daarom heeft Music Meeting Lounge in de vergaderruimte een DJ-booth geplaatst waarin je naar hartenlust plaatjes kunt draaien. Gezellig als warming-up of als energizer tussen het hoofdbreken door! zijn mooie lp’s aanwezig, maar eigen muziek mag gerust mee.

3. Holland Evenementen Groep Zoelen

De Holland Evenementen Groep biedt vele mogelijkheden en arrangementen met een unieke insteek. Er zijn meerdere actieve zones op het terrein: Wipeout zone, Beldert Beach, Beachclub, Strandpaviljoen, Corona Terras, The Tube (indoor hal), Loft, BBQ plein, Restaurant, Kookstudio en een Rooftop Terrace. Elke ruimte heeft weer een andere sfeer.

4. De Pier Den Haag

Rond De Pier vind je voornamelijk zee en strand. Roep het vakantiegevoel op en maak een mooie strandwandeling langs de branding. Op de Foodboulevard kun je heerlijk culinair genieten van verschillende foodrestaurants. Zin in iets actiefs voor de afwisseling? Ga voor een extreme uitdaging met de Zipline of de Bungy. Of geniet van het prachtig uitzicht in het Reuzenrad.

5. Sparta Stadion Rotterdam

Ter onderbreking van een enerverende dag is het leuk om een rondleiding te doen door het stadion en museum. Deze wordt verzorgd door Oud Spartanen. Het is ook mogelijk om penalty’s te schieten op de keeper van Sparta. Het Kasteel is een te gekke vergaderplek voor groepen van groot tot klein. En gecombineerd met een leuke activiteit of spreker lopen jullie zingend het stadion weer uit.