Loading...

Bijzonder vergaderen in een voormalig klooster

Gasthuis Pension Via Quidam Vaassen (Gelderland)

Gasthuis Pension Via Quidam is een rijksmonument en een plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor rust, ruimte en inspiratie. Ideaal voor vergaderingen!

Origineel omdat:

  • Bijzondere locatie in een voormalig zusterhuis
  • Omdat er maar één vergaderruimte is, ben je altijd alleen met je eigen groep
  • De heerlijke biologische lunch is uitsluitend gemaakt van streekproducten
  • Vanuit Vía Quídam wandel je zo de natuur van het Kroondomein in

Wat je moet weten:

  • 1 Ruime vergaderruimte
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren
  • Overnachten mogelijk in de B&B

Details:

De vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping van het gasthuis. De grote haard en de monumentale ramen dragen bij aan de huiselijke sfeer. In de ‘refter’, de ruimte waar de nonnen vroeger gezamenlijk de maaltijd gebruikten, kan een uitgebreide biologische lunch worden geserveerd, bestaande uit verse streekproducten. Achter het voormalige zusterhuis vind je een grote tuin met een gezellig terras en een grasveld met grote picknickbanken. Ook kun je gezamenlijk rond de vuurkorf zitten. Bij meerdaagse zakelijke bijeenkomsten bestaat de mogelijkheid te overnachten in Bed & Breakfast Vía Quídam. Voor groepen die de vergaderruimte huren in combinatie met een overnachting, geldt een speciaal tarief.

“Vergaderlocatie Vaassen bevindt zich in Gasthuis Pension Vía Quídam, een voormalig klooster dat bewoond werd door nonnen die actief waren in het rooms-katholiek onderwijs in Vaassen.”

Omgeving:

Vergaderlocatie Vaassen is gelegen op de Veluwe. Vanuit Vía Quídam wandel je zo het Kroondomein in. Ook kun je je vergadering combineren met diverse leuke teambuildingsactiviteiten, zoals boogschieten, een scooter huren, een workshop ‘Schilderen op hout’, Blotevoetenpad Twello, fietsen of aanschuiven bij ‘De Tafel van Tien’, waar je een hele middag of avond gecoacht en aan het denken gezet wordt door een getrainde professional.

Origineel vergaderen:

Prijs vanaf € 95,- voor een half dagdeel, € 145,- voor een dagdeel en € 245,- voor een dag. Prijzen zijn inclusief koffie, thee, bronwater en wat lekkers bij de koffie. Biologische lunch bestaande uit verse streekproducten (minimaal 6 personen) € 13,50 p.p. Parkeren is gratis.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.