Loading...

Bijzonder vergaderen op de vergaderboot van Verkade

Salonboot Ronassis  Heusden

Vergaderen saai? Tijdens een rondvaart over de Maas op de vergaderboot zeker niet! Met alles aan boord voor een effectieve en sfeervolle meeting.

Origineel omdat:

  • Vergaderen op een salonboot
  • Varend vergaderen

Wat je moet weten:

  • Voor 10 personen
  • Twee zitruimtes, een salon en achterdek
  • Niet geschikt voor mindervaliden
  • Gratis parkeren bij aanlegplek

Details:

Stap aan boord op de vergaderboot van Verkade! Een bijzonder sfeervolle en complete vergaderboot die over de Maas vaart, terwijl jij en je gezelschap in alle rust kunnen vergaderen, brainstormen, borrelen of trainen. En dat terwijl je geniet van de mooiste uitzichten. Even uitwaaien? Je stapt zo het dek op om even bij te kletsen met een hapje of drankje.

Aan boord maak je gratis gebruik van koffie, thee, en luxe koeken. Een lunch, borrel of diner laten verzorgen kan ook. Of de Vergaderboot legt aan bij een van de restaurants aan het water. Aan boord kun je alle kanten op. De kapitein geeft na een welkomstwoord alle ruimte om te doen voor wat nodig is.

Je hebt een beeldscherm met HDMI-aansluiting, flip-over, airco, een muziekinstallatie en volop elektrapunten tot je beschikking. Is het wat fris? Dan kan de verwarming lekker aan. Ook is er een keuken, een luxe bar en een apart toilet aan boord aanwezig.

De salonboot zelf werd in 1970 gebouwd in Sneek en fungeerde als de mobiele vergaderboot van de directie van het Hoogheemraadschap.

Tegenwoordig is de boot zo verbouwd dat er twee mooie zitruimtes zijn met een royaal achterdek. Gastheer en kapitein is Ronald Verkade. Hij stelt alles in werk om jullie een prettige vaart en dag(deel) te bezorgen.

“Je tikt nog eens wat agendapunten weg in een totaal andere omgeving. Sfeervol en effectief vergaderd. Het was een topdag!”

Omgeving:

Opstappen doe je in de oude vestingstad Heusden aan de Maas, vlakbij ’s-Hertogenbosch. Midden in het centrum, op het plein De Vismarkt staat de oude visbank. Hier daal je via een houten trap af naar de pittoreske stadshaven waar de vergaderboot ligt afgemeerd.

Origineel vergaderen:

Dagdeel (4 uur): € 550,-
Dag (8 uur):  € 950,-
Dag (12 uur):  € 1.250,-

Lunch: € 16,50 per persoon
Tapasplank: € 14,50

Prijzen zijn exclusief BTW.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.