Loading...

Bijzonder vergaderen in een voormalige Potstal

De Rheezer Kamer RHEEZE (overijssel)
  • Tot 15 personen
  • Prijs op aanvraag
  • Diverse activiteiten mogelijk
  • Wifi beschikbaar

Toe aan een vernieuwende vergadering, brainstormsessie of training? Vergader met een groep tot 15 personen in De Rheezer Kamer, een voormalige potstal.

Het vergaderen

In de potstal is ruimte voor ongeveer 15 personen. Bij lekker weer kan de bijeenkomst natuurlijk ook naar buiten worden verplaatst! Wil je de meeting extra interessant maken, dan zou je bijvoorbeeld een inspirerende dagvoorzitter uit kunnen nodigen, een praktische workshop aan kunnen bieden of een gezamenlijke activiteit kunnen ondernemen. De organisatie heeft hier veel ideeën over en adviseert jullie dan ook graag over een programma op maat.

Faciliteiten

Deze bijzondere locatie heeft alle moderne apparatuur beschikbaar en bij ontvangst staat er verse koffie, espresso of thee klaar met een gezonde lekkernij. Daarnaast maakt werken hongerig, dus rond de middag zal er een zelfgemaakte Vechtdal lunch voor de groep worden klaargemaakt. Hierbij wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van pure Vechtdalproducten. Liever een hapjesbuffet of een diner? Geef het even van te voren aan, dan kan hiervoor gezorgd worden. Wil je blijven slapen? De Rheezer Kamer werkt samen met een hotel in de buurt, De Rheezer Bistro. Hier kun je tevens heerlijk eten. Nog luxer? Maak dan een leuke combi met Hotel Restaurant De Bokkepruik (1 ster) op 3km afstand van de Rheezerkamer in Hardenberg.

Omgeving

Rheeze is een dorp in de gemeente Hardenberg in Overrijssel en bestaat al sinds de vroege middeleeuwen. Het is een heel karakteristiek dorpje dat erg populair is bij vissers en natuurliefhebbers. Het heeft een bosrijke omgeving en is een uitstekend startpunt voor een leuke wandeling onder leiding van een wandelcoach. Liever actiever of creatiever bezig? Bij de Rheezer Kamer kent men alle leuke (lokale) activiteiten. Voor ieder wat wils dus!

Bezoek website

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.