Loading...

Bijzonder vergaderen in een voormalige Amsterdamsche Huishoudschool direct aan het Vondelpark

Stayokay Amsterdam Vondelpark  Amsterdam

In de monumentale Amsterdamse Huishoudschool aan het mooie Vondelpark kom je samen voor een intieme vergadering of borrel.

Origineel omdat:

  • De oude Amsterdamse Huishoudschool
  • Monumentaal pand
  • Aan het Vondelpark

Wat je moet weten:

  • Een ruimte
  • Exclusief af te huren
  • Betaald parkeren
  • Overnachten in hostel mogelijk
  • Goed te bereiken met ov

Details:

Vanuit deze monumentale locatie in het centrum van Amsterdam kom je samen voor een kleinschalige vergadering, event of borrel. Direct naast het Vondelpark en met de grote highlights van de stad om de hoek!

De vernieuwde vergaderruimte is ideaal voor een groep van maximaal 14 personen. Gelegen op de eerste verdieping van het hostel is hier alles in huis voor een geslaagde vergadering, brainstormsessie, workshop of presentatie.

Voor een borrel of event is er plek tot 50 gasten in het restaurant of bar The 5th. Maar een lunch op het gras van het Vondelpark of een boottocht over de grachten is ook mogelijk bij goed weer.

Steun het Stay4all project:

Door te vergaderen bij deze locatie steunt jouw bedrijf automatisch Stay4all: 1 euro van elk geboekt vergaderarrangement p.p. gaat automatisch naar dit project. Jij zorgt er dus voor dat voortaan ieder kind mee kan op schoolkamp, niemand blijft thuis. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven, omdat hun ouders de kosten voor een schoolkamp niet kunnen dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf, zodat een klas compleet op kamp gaat.

“De locatie was perfect, zo vlakbij het Vondelpark. Ook de bereikbaarheid is ideaal vanaf het Centraal Station.”

Omgeving:

Stayokay Amsterdam Vondelpark is gevestigd in de oude Amsterdamse Huishoudschool direct gelegen aan het Vondelpark. Je wandelt zo het park in of bezoek het culturele aanbod op loopafstand: Rijksmuseum, Van Gogh Museum of het Stedelijk Museum.

Origineel vergaderen:

4 uur vergaderen vanaf € 21,- p.p.  inclusief koffie thee en verse koeken.

8 uur vergaderen vanaf € 39,50 p.p. inclusief koffie thee, verse koeken en een lunch.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.