Loading...

Bijzonder vergaderen in een huiselijke sfeer in Maastricht

Meet Your Room Maastricht

In het centrum van het bourgondische Maastricht doe je nieuwe ideeën op in een moderne huiselijke omgeving met veel licht en groen.

Origineel omdat:

  • Huiselijke inrichting
  • Monumentaal pand
  • Gelegen in trendy wijk

Wat je moet weten:

  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Ruimte van 50 m2 opgedeeld in twee gedeelten
  • Betaald parkeren
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Centraal station op 4 minuten lopen

Details:

Stap weg uit de zakelijke kantooromgeving en doe nieuwe inspiratie op in een huiselijke sfeer met veel licht en groen. Meet Your Room is een unieke ruimte die kan gebruikt worden voor een vergadering, meeting, workshop, brainstorm, training, presentatie of fotoshoot.

Op de tweede verdieping kom je samen in een vertrek met hoge plafonds, veel natuurlijk licht, planten en een moderne inrichting. Er is één grote ruimte van 50 vierkante meter, opgedeeld in twee gedeelten. Het eerste heeft twee grote vergadertafels met 12 comfortabele stoelen, het tweede heeft twee banken en een loungestoel.

Aanwezig zijn een whiteboard, flipover, beamer, schrijfmateriaal, papier, post-its, supersnelle Wifi en een universele draadloze oplader voor de mobiele telefoon.

Er is een aparte keuken met pantry aanwezig. Bij aankomst is altijd een gastvrouw aanwezig die je binnenlaat, wegwijs maakt en de eerste kopjes koffie inschenkt. Daarna krijg je de sleutel en is het aan jou. Er zijn verschillende koffie/thee, gebak en lunch arrangementen bij te boeken vanaf 4 euro per persoon.

“In huiselijke sferen samen brainstormen aan nieuwe ideeën.”

Omgeving:

Meet Your Room is gevestigd in een monumentaal pand in het trendy stadsgedeelte Wyck, bekend om zijn sfeervolle straatjes met winkels en cafeetjes, hotels, creatieve bedrijven en historische panden. Uiteraard biedt de stad zelf volop redenen om vooraf of na het samenkomen nog een bezoek in te brengen.

Origineel vergaderen:

Dagdeel (4 uur, ochtend of middag) € 195,-
Hele dag (8 uur) € 295,-
Hele lange dag (12 uur) € 395,-
Avond (4 uur) € 245,-
Extra uur € 50,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. De ruimte kan gereserveerd worden op weekdagen, weekenddagen of avonden.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.