Loading...

Bijzonder vergaderen en overnachten in een monumentale basisschool

De Oale School  Lattrop-Breklenkamp

Overblijven is geen straf in Bed & Breakfast De Oale School. Deze accommodatie inclusief slaapplekken is gesitueerd in een monumentale school in het mooie Twente.

Origineel omdat:

  • Monumentale basisschool uit 1921
  • Grote centrale ruimte met hoge plafonds
  • Overnachten in zeven ruime kamers

Wat je moet weten:

  • Tot 14 personen
  • Een centrale ruimte
  • Exclusief af te huren
  • Gratis parkeren
  • Goed te bereiken met ov
  • Rolstoelvriendelijk

Details:

Aan de rand van Lattrop ligt deze B&B in een monumentaal pand dat van 1921 tot 1978 dienst deed als lagere school. Tegenwoordig kun je er terecht voor vergaderingen, bedrijfsuitjes en andere zakelijke bijeenkomsten.

Er is een grote centrale ruimte met hoge plafonds, een ontbijtzaal en een compleet ingerichte keuken. Buiten ligt een mooie tuin met terrassen en een vuur/barbecueplek.

Bij het boeken van de vergaderruimte maak je gebruik van de gehele locatie zonder dat er andere gasten aanwezig zijn. Hierbij zit het gebruik van de slaapkamers, vergaderruimte, koffie en thee, gratis wifi, tafels in vergaderopstelling, opgemaakte bedden, energiekosten en eindschoonmaak. Reken dus op een all-in prijs zonder verrassingen achteraf.

Blijven slapen kan in de zeven ruime en moderne kamers voor twee tot vier personen. De locatie is in zijn geheel af te huren als vergaderlocatie. De ligging is rustig maar niet compleet afgelegen.

“De schoolbeleving van vroeger is tot kleine details zichtbaar. Zo zie je een oude topografiekaart hangen wat deed terugdenken aan een lesje aardrijkskunde.”

 

Covid proof vergaderen

Vanzelfsprekend is de bedrijfsvoering aangepast om de verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. De Oale School is ruim opgezet en bieden alle vertrekken voldoende ruimte om de 1,5 meter norm te waarborgen. Desinfectiemiddelen zijn in alle vertrekken aanwezig. Alle 7 kamers zijn voorzien van eigen sanitair, zitgelegenheid met tv en koffie/theevoorziening.

Omgeving:

De accommodatie ligt in het noordoosten van Twente, een gebied bekend om de leuke steden en mooie natuur. Breng een bezoek aan een museum of ga samen dineren. Vlakbij ligt het historische plaatsje Ootmarsum met kunstgaleries en terrasjes. Of trek de Duitse grens over en bezoek Nordhorn met een leuk centrum en stadspark.

Liefhebbers van natuur kunnen terecht in natuurgebied De Bergvennen, op slecht 2 kilometer van De Oale School. Wandel of fiets door droge en natte heide, vennen, hooilanden en bos. Je komt er gegarandeerd tot rust.

Origineel vergaderen:

Prijzen zijn op aanvraag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.