Loading...

Bijzonder vergaderen in de buitenlucht (of toch liever binnen)

BuitenOverleg Wijchen (Gelderland)
 • Tot 100 personen
 • Prijs vanaf € 10,- p.p. per dagdeel
 • Unieke locatie aan natuurgebied het Wijchens Ven
 • Buiten vergaderen en team building
 • Mobiel kantoor voor de plek van jouw keuze
 • In Wijchen, net onder Nijmegen

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

In het mobiele buitenkantoor of idyllische buitenhuis van BuitenOverleg neem je even letterlijk afstand van kantoor. Je kunt letterlijk alle kanten op.

Origineel omdat:

 • Wij onze klanten graag het water opsturen
 • Men ondanks de bomen hier toch het bos blijft zien
 • Het vergaderen in een tent verrassend luxe kan zijn
 • Wij het rustige water van het Wijchens Ven graag met jou willen delen

Wat je moet weten:

 • Keuze uit een knus tuinhuis, een ruime safarilodge of een meer “open” bijeenkomst in de fruitboomgaard. Ook kunnen we een pop-up vergaderruimte regelen.
 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Uitstekende WIFI verbinding
 • Optimale vrijheid
 • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
 • Exclusief af te huren

Details:

Plezierig, inspirerend en productief vergaderen doe je BUITEN. Dat kan bij BuitenOverleg aan – en óp het water van het Wijchens Ven. Wat dacht je van vergaderen op een fluisterstil varend terras? Of vanuit onze ruime comfortabele safarilodge met prachtig uitzicht over het water? Genieten van de natuurlijke omgeving met gebruikmaking van moderne voorzieningen. Hou je van meer avontuur – en een beetje improviseren, dan is er een “pop-up” vergaderplek midden in de natuur, op een locatie die je zelf kunt uitkiezen. Waar vind je een locatie die je exclusief kunt afhuren met je bedrijf om met het hele personeel het seizoen of een project af te sluiten of nieuwe plannen bekend te maken?

“Vergaderen op een varend terras, in de fruitboomgaard, – het bos – of de safarilodge met alle moderne gemakken dichtbij, het kan allemaal bij BuitenOverleg. En dat ook nog eens in een prachtige natuurlijke omgeving”

Algemeen:

Onze vaste locatie is 13000 m2 groot en beschikt over goede sanitaire voorzieningen en snel internet met dekking over het gehele terrein. Parkeren kan (deels) op eigen terrein. Er is plaats voor ongeveer 50 auto’s.

De Safarilodge:

De safarilodge heeft een binnenruimte van 10 x 4 meter. Het overdekte terras is 30 m2. Locatie op 10 meter afstand van het water. De lodge heeft een keukenblokje, drie grote tafels met 20 comfortabele stoelen. Voor presentaties is er een beamer en scherm en een groot televisiescherm met HDMI aansluiting. De ruimte wordt verwarmd met een royale gashaard.

Het tuinhuis:

Het tuinhuis heeft een binnenruimte van 4 x 5 meter. En een verwarmd terras van 15 m2. Het tuinhuis ligt direct aan het water. Het tuinhuis heeft een keukenblokje. De ruimte wordt elektrisch of met de sfeervolle houtkachel verwarmd. Voor presentaties is een beamer en vast projectiescherm beschikbaar.

Stertenten:

Als pop-up vergaderplek beschikt BuitenOverleg over 3 stertenten; 2 grote met een diameter van 14 meter en een kleinere van 10 meter doorsnee. Het betreft ronde tenten met een mast in het midden. Eén van de grote tenten is rondom afsluitbaar. Ze zijn eenvoudig op te zetten en weer af te breken. De capaciteit van de grote tenten is ca. 20 personen zittend en 50 personen staand. Ideale ruimtes voor het houden van presentaties.

De pontonboot:

BuitenOverleg beschikt over een varend terras dat plaats kan bieden aan 12 personen. De oppervlakte is ongeveer 16 m2. De aandrijving geschiedt met een fluisterstille elektromotor. Vanwege de eenvoud van de bediening kunnen gasten zelfstandig met de boot over het Wijchens Ven varen en daar vergaderen. Een hele bijzondere beleving. Het Wijchens Ven is een stilstaand water zonder stroming. Dit maakt het varen ook veilig. Er zijn ook bijna geen andere gebruikers van deze plas. De pracht van de natuur en de vele vogels maken het plaatje compleet. Gebruik de boot voor een bijzondere varende vergadering of gewoon om lekker te lunchen. Je kunt deze boot huren in combinatie met het buitenhuisje of de safarilodge maar het is ook mogelijk om alleen de boot te reserveren. In combinatie met een vergaderbijeenkomst “aan land” ontvangen gasten 50% korting op het tarief voor de boot.

Het bosprieel:

Warme dagen zijn prima door te brengen in het bos met de verkoeling die het bladerdak biedt. Het bosprieel is 3 x 3 meter groot. Een prima plek voor een gesprek of om de lunch te gebruiken. Er zijn in het bos ook een aantal zitgroepjes voor tweegesprekken of als de groep gesplitst moet worden in kleinere groepjes.

De fruitboomgaard:

Onze fruitboomgaard vind je naast de safarilodge. We hebben een verzameling aan fruitbomen waaronder appels, peren, kersen, abrikozen en mispels. Gasten mogen hier voor directe consumptie hun eigen fruit plukken. Hoe vers kun je het hebben? De fruitboomgaard is ingezaaid met een wild bloemenmengsel en laat van de vroege lente tot in het najaar een kleurig tapijt aan bloemen zien. Op het grasveld tussen de bomen kan ook vergaderd worden; eventueel met beschutting van een stertent.

Twee kampvuurplekken:

Op het terrein hebben we 2 kampvuurplekken waar met hout uit het bos een heerlijk vuur kan worden gestookt. Dit gebeurt alleen als de weersomstandigheden dit mogelijk maken. Heel bijzonder om met elkaar rond het kampvuur de gesprekken voort te kunnen zetten of gewoon ontspannen in de vlammen te staren en te genieten van het knapperend vuur.

Het mobiele kantoor:

Als je er echt op uit wilt trekken, reserveer dan het buitenkantoor. Een 4 wiel aangedreven minicamper en aanhangwagen zorgen voor een pop-up vergaderplek. Jij kiest of het de hei, het bos of het strand wordt. Alles wat nodig is om efficiënt buiten te vergaderen is aanwezig. Tafels, stoelen en een grote stertent gaan mee in de aanhangwagen. Ook een toilettent is aanwezig. Het mobiele kantoor is alleen te reserveren mét chauffeur, tevens jullie gastheer/gastvrouw. Voor warme en koude dranken, een broodmaaltijd en heerlijke soep wordt gezorgd. Regel je zelf liever de catering dan kan dat natuurlijk ook.

Omgeving:

Wijchen ligt landelijk gezien centraal met op (minder dan) een uur rijafstand steden als Amersfoort, Apeldoorn, Tilburg, Eindhoven, Roermond en Den Bosch. Wijchen heeft vele gezellige restaurants en barretjes om met je team het resultaat van de bijeenkomst te vieren. Nijmegen centrum zit op ongeveer 10 km af van onze locatie. Voor een mooie wandeling is een “rondje ven” aan te bevelen (50 minuten wandelen). De Haterse en Overasseltse vennen, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen is met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Voor een sportieve break is er een skibaan, een golfbaan en een waterskicentrum direct om de hoek. Op ons terrein zelf is natuurlijk ook ruimte voor sport en spel.

Overnachten:

Voor meerdaagse evenementen waarbij gasten willen overnachten werkt BuitenOverleg samen met het dichtbij gelegen hotel Umberto (1 km) en B&B & Boerderij-camping “bij de 3 linden” (ongeveer 2 km). Maar je mag op ons terrein ook zelf je tent(je) neerzetten om ’s morgens gewekt te worden met een fluitconcert van vogels.

Bereikbaarheid:

BuitenOverleg is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Naar de bushalte is het 15 minuten wandelen.

Goed weer garantie?:

In Nederland zijn er veel dagen waarbij het heerlijk is om buiten te zijn. Maar het kan natuurlijk ook een keer regenen of hard waaien. Dan is een dak boven het hoofd wel zo prettig. In overleg kan worden uitgeweken naar een alternatieve – meer beschutte – plek. Het buitenhuisje en de safarilodge zijn verwarmd. Goed weer garantie geven we uiteraard niet. Dat hebben we zelf niet in de hand. Maar we zoeken wel altijd naar een oplossing mocht het met het weer tegenzitten en een buitenvergadering niet haalbaar is. Annuleren kan dan kosteloos of de bijeenkomst wordt verplaatst naar een ander moment. Het buitenhuisje is het hele jaar beschikbaar. De safarilodge kent een winterstop van november tot april.

Teambuilding:

Wil je op een ontspannen manier met je team bijeenkomen, dan kan dat ook. Het presenteren van de cijfers, het uitrollen van de nieuwe plannen of het afsluiten van een seizoen. Het is maar een greep uit de mogelijkheden.

(Bijna) niets is te gek:

Er zijn natuurlijk grenzen aan wat haalbaar is. Maar wij mogen graag meedenken met jou als klant en de grenzen verleggen. Heb je een vraag of een speciale wens? Stel die en we kijken samen naar wat er kan.

Origineel vergaderen:

Je bepaalt zelf hoe luxe je het wilt hebben. Het varend terras is al te huur vanaf € 8,- per persoon waarbij je zelf voor eten en drinken zorgt! Maar we kunnen tijdens jouw bijeenkomst ook een luxe lunch serveren of een uitgebreid dinerbuffet laten verzorgen. Hiervoor werken we samen met lokale horecapartijen. Wij doen ons uiterste best tegemoet te komen aan jouw wensen.

Prijzen in een overzicht:
De volgende tarieven gelden voor groepen t/m 7 personen. Boven dit aantal geldt een toeslag van € 10,- per persoon per dagdeel. Groepsgrootte max. 30 personen. Voor grotere groepen of afwijkende tijden doen we je graag een aanbieding.

Tuinhuis, Safarilodge of Stertent:
1x dagdeel € 190,-
2x dagdeel (aansluitend) € 350,-
3x dagdeel (aansluitend) € 520,-
4x dagdeel (aansluitend) € 650,-
> 4 dagdelen overleg

Een dagdeel is van 08:00 – 12:00, van 13:00 tot 17:00 of van 18:00 tot 22:00 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Inclusief:
• Koffie, thee en gekoelde frisdranken
• Gebruik flipover, beamer en scherm

Mobiel kantoor (met chauffeur/gastheer):
Dagdeel € 490,-
Hele dag € 790,-

Inclusief:
• Koffie, thee en gekoelde frisdranken
• Gebruik flipover en beamer (laatste alleen te gebruiken in de tent)
• 75 km enkele afstand vanaf Wijchen (€0,40 per extra gereden km)

Bedragen zijn exclusief 21% BTW

Optioneel:
Eenvoudige lunch (broodjes en fruit) € 9,-, luxe lunch (soep, luxe broodjes en fruit) € 14,- per persoon.
Snack € 3,50 per persoon (prijzen excl. 9% BTW).

De locatie is sinds 2018 ook in zijn geheel te reserveren voor (particuliere) gezelschappen. Voor de catering wordt waar mogelijk samengewerkt met lokale horecapartijen.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.