Loading...

Bijzonder vergaderen bij virtual reality formule 1

VRF1 - Virtual Reality Formule 1 Den Haag
 • Maximaal 16 personen
 • Prijs vanaf € 85,- per uur
 • Een adrenaline-kick voor je team
 • In Den Haag

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

De combinatie van vergaderen in een mooie ruimte om vervolgens na het harde werken gelijk te kunnen racen in één van de vier virtual reality formule 1 race simulatoren.

Origineel omdat:

 • Combineer je vergadering met een virtual reality formule 1 race.
 • Trillingen in je stoel, wind in je gezicht, adrenaline in elke bocht.
 • Een bijzondere adrenaline-kick voor je team.

Wat je moet weten:

 • Tot 16 personen.
 • 1 vergaderruimte.
 • Gratis parkeren.
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Exclusief af te huren.
 • Overnachten mogelijk in nabijgelegen hotels.

Details:

Op deze bijzondere vergaderlocatie in Den Haag vergader je aan een lange tafel die geschikt is voor 16 personen. De ruimte is licht en gezellig ingericht met veel planten.

Wat deze locatie natuurlijk extra speciaal maakt is de VRF1. VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen. In de vergaderruimte staan vier VRF1 race simulatoren en deze zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. Tijdens het racen voel je de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht. Een indrukwekkende, unieke race-ervaring die dichterbij de realiteit komt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

“Een adrenaline-kick voor je team! Een indrukwekkende ervaring die dichterbij de realiteit komt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.”

Omgeving:

Deze unieke vergaderlocatie ligt in Den Haag en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Reviews:

GLS Netherlands – 5 sterren

“Met ons salesteam waren we op zoek naar een mooie locatie om te kunnen vergaderen, onthaasten en afscheid te nemen collega’s die nieuwe uitdagingen gevonden hebben. Dit hebben we alle drie kunnen doen bij VRF1. Allereerst de dag begonnen met een vergadering in de middag met wat diverse lekkernijen en drankjes. Daarna hebben we in samenspraak met de eigenaar van VRF1 een toernooi georganiseerd.Na deze race een leuke prijsuitreiking met formule 1 muziek er bij om het setting helemaal compleet te maken. De stoelen waar in geracet werden waren echte kuipstoelen met ventilators die gingen blazen in je gezicht hoe harder je reed. Met de virtual reality bril op je hoofd waan je jezelf 1 met de baan en je weet niet waar je kijken moet… je zit voor het eerst in een echte formule 1 auto! Als klap op de voorpijl hebben we nagezeten met z’n allen aan twee grote tafels om nog even na te genieten en afscheid te nemen van twee oud collega’s. Het was één groot succes en we zijn allemaal een hele ervaring rijker.”

F1Maximaal – 5 sterren

“Begin maart hebben wij met de redactie van F1Maximaal.nl ons bedrijfsuitje bij VRF1 in Den Haag gehad. Naast dat we met z’n allen in levensechte simulatoren tegen elkaar mochten gaan racen, was er ook de mogelijkheid om uitgebreid te vergaderen. Het personeel bij VRF1 is erg flexibel en behulpzaam, iets wat erg geholpen heeft bij ons ideale avondje uit!”

Origineel vergaderen:

Per uur vanaf € 85,-
Per dagdeel vanaf € 350,-
Per dag vanaf € 600,-

Flipover is beschikbaar voor 15 euro per dag.
Een 49inch tv scherm voor presentaties is beschikbaar voor 35 euro per dag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.