Loading...

Bijzonder vergaderen bij Fort Asperen

Fort Asperen Acquoy

Wil je naast een inspirerende, monumentale vergaderlocatie, ook bijdragen aan een groter doel? Kom dan naar Fort bij Asperen!

Origineel omdat:

  • Fort bij Asperen in Acquoy (bij Asperen en Leerdam) is een torenfort en werd gebouwd vanaf het jaar 1840
  • Boek een rondleiding met vrijwilligers die je graag vertellen over de unieke geschiedenis
  • Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse beheert het fort en realiseert leerwerkprojecten voor studenten van het (v)mbo

Wat je moet weten:

  • Totaal 2 vergaderruimtes
  • Gratis parkeerterrein op 250 meter
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer via treinstation Leerdam en (buurt)bus
  • De vergaderruimtes zijn toegankelijk voor mindervaliden
  • Exclusief af te huren
  • Overnachten mogelijk door middel van samenwerkingen in de regio

Details:

Vergaderen, feesten, leren en ontmoeten. Het kan allemaal op deze unieke locatie met een rijke geschiedenis. Waan je direct in een oase van rust, zodra je de ophaalbrug bij Acquoy oversteekt. Het statige Fort bood ooit huisvesting en bescherming aan soldaten en onderduikers. In de beschutting van het Fort ligt de sfeervolle Taveerne, waar je heerlijk kunt lunchen of een goede kop koffie kunt drinken. Het Fort blijft het Fort, met zijn (kunst-)geschiedenis, bijbehorende verhalen en prachtige natuur. Het Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie zorgt ervoor dat op verschillende manieren gebruik gemaakt kan worden van deze unieke locatie.

Organiseer hier een training, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. Er zijn ook diverse teambuildingsactiviteiten en arrangementen mogelijk. Het team van Fort Asperen adviseert je daar graag over.

Flexplek?

Ben jij zelfstandig ondernemer en op zoek naar een flexplek? Of ben je iemand die het ‘praatje bij de koffieautomaat’ mist? Op donderdagen stellen wij van 11.00-17.00 uur onze Taveerne ter beschikking voor ZZP’ers. Kom werken op een inspirerende plek, met goede koffie en een daghap. Elke vijfde kop koffie krijg je van ons!

“Ontmoeten en vergaderen tussen geschiedenis, cultuur én natuur. Schoonheid en gastvrijheid: Dat is Leerwerkbedrijf Fort Asperen!”

 

Omgeving:

Langs de Diefdijk ligt een aantrekkelijk fiets en wandelgebied met uitzicht op water, bos en weiland. Direct aan de Waterlinie is ook kleinschalige landbouw en fruitteelt. Als je wat verder van de waterlinie gaat is het landschap door ruilverkaveling grootschaliger ingericht. Fort bij Asperen is omgeven door een gracht en is bereikbaar via een houten brug.

Origineel vergaderen:

Vanaf €150 per dagdeel. Koffie/thee arrangement of lunch bij te boeken.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.