Loading...
8 oktober 2018#

Beestachtig vergaderen tussen de dieren

Vergaderen tussen de dieren

Een bezoek aan een boerderij of dierentuin is niet alleen maar weggelegd voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast heeft een tripje naar deze attracties niet standaard meer een recreatieve invulling. Ook de zakelijke markt heeft de weg gevonden naar beestachtige locaties voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. En het zakelijke tenue mag aan blijven!

Dichtbij de natuur

Wil je collega’s en zakelijke relaties eens verrassen met een originele locatie voor die maandelijkse bijeenkomst of spoedvergadering? Kijk ook eens naar de mogelijkheden bij dierentuinen, boerderijen en natuurgebieden. Door heel Nederland zijn deze locaties te vinden, met de juiste faciliteiten, sfeer en arrangementen voor een geslaagde dag. Zo zit je niet verlegen om een indrukwekkende activiteit of bezoek na de vergadering. Rondleidingen, teambuilding activiteiten, wandelingen, speurtochten, er zijn vele mogelijkheden om de aanwezige dieren en natuur te incorporeren met een zakelijke bijeenkomst. Of het nu koeien, kamelen, schapen of roofvogels zijn. Ga op zoek naar de juiste match en invulling voor een activiteit die indruk maakt op het gezelschap. Hieronder delen we drie tips:

Kamelenmelkerij Smits in Berlicum

Op deze unieke locatie zijn drie vergaderruimtes aanwezig met alle belangrijke vergaderfaciliteiten. Uiteraard staat een rondleiding door de Kamelenmelkerij op het programma. De kamelen lenen zich ook prima voor een teambuilding sessie. Wie stapt als eerste op een kameel? En wie neemt de leiding over de kamelen? Een kamelensafari is een verrijking van je vergaderdag.

Koe in de Kost in Heeten

Koe in de Kost is het agrarische bedrijf van boer Frans en boerin Truus. Zakelijke groepen tot 25 personen zijn van harte welkom voor een ‘wei-sessie’ op de boerderij. De verblijven met daken van boomstammen zijn Grondulows: unieke en duurzame accommodaties. Je kunt er 365 dagen per jaar terecht voor een zakelijke ‘wei-sessie’ tussen de koeien en uitzicht over de idyllische landerijen.

De Waterlely in Lelystad

Paviljoen de Waterlely is een prachtig ruime en lichte ruimte met een spectaculair uitzicht op de omringende natuur. Door de openstaande deuren loop je direct de grote steiger op.  Het prachtig onderhouden park heeft kilometerslange goede fiets- en wandelpaden langs de dieren. Groepen kunnen onder leiding van een gids het park verkennen met de boot of de excursiewagen.