Vergaderen in een Hooiberg in huiselijke sferen en midden in het Groene Hart

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Haastrecht

WEIDS is de plek voor een meeting, training of bijeenkomst midden in de natuur. De warme sfeer, het hippe interieur in combinatie met technische mogelijkheden en unieke gastvrijheid maakt het een geschikte locatie voor jouw event.

 • Tot 50 personen
 • 2 ruimtes
 • In de natuur, Landelijk
 • Geen kamers

Bijzondere vergaderlocatie in een unieke Hooiberg in het Groene Hart

WEIDS is de plek voor een meeting, training of bijeenkomst midden in de natuur. De warme sfeer, het hippe interieur in combinatie met technische mogelijkheden en unieke gastvrijheid maakt het een geschikte locatie voor zowel zakelijke en particuliere activiteiten in een natuurlijke omgeving. WEIDS is een locatie dat groepen tot 50 personen kan faciliteren. Op verzoek breiden we dit uit met flexibele units zodat we dit kunnen uitbreiden naar 100 personen. Op onze locaties bieden wij de mogelijkheid om in grote en kleinere groepen diverse break-outs te faciliteren. De zalen hebben een prachtig uitzicht over de polder.
Lees meer
Toon op kaart
DON food & events - WEIDS

Origineel omdat

 • Bijzondere vergaderlocatie in een Hooiberg
 • Met een prachtig uitzicht over de polder
 • Centraal gelegen in het Groene Hart
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Bereikbaarheid Lastig bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Niet geschikt.
 • Exclusief af te huren Altijd exclusief voor jouw gezelschap.

De Hooiberg

Kom vergaderen in deze warme en huiselijke Hooiberg midden in het Groene Hart. Beneden vindt de ontvangst, lunch en indien gewenst diner plaats. Daarnaast is deze ruimte uitermate geschikt voor break-outsessies. Boven bevindt zich de vergaderzaal in de door jou opgegeven opstelling met een flipover en LCD-scherm. Een toplocatie midden in de polder met zowel boven als beneden een prachtig uitzicht over de polder. Deze bijzondere Hooiberg is dé perfecte locatie voor jouw evenement.

Locatie

De Hooiberg ligt op een kwartier rijden vanaf de A12 afrit Oudewater en A20 afrit Moordrecht.

Origineel vergaderen

De prijs is op aanvraag.

Hotel Broeck Oudewater, een horecazak met een missie.

Een hip hotel in Oudewater met een ontzettend gezellig Grand Café. Ons team staat 7 dagen per week klaar om je te voorzien van gastvrijheid en goed eten. Broeck is dé plek in het Groene Hart voor al het moois dat gevierd kan worden in het leven. Wij beschikken over genoeg vierkante meters om je wensen in vervulling te laten gaan (zeer kindvriendelijk). Maar naast een hotel en Grand Café hebben wij ook een verhaal, lees maar verder.. Maatschappelijk belang: Broeck streeft naar een inclusieve organisatie. Door de samenwerking met Stichting Zorg Oudewater (De Wulverhorst) zijn wij in staat om leer-, werk- en dagbestedingplekken te realiseren met de juiste support waarbij werken en leren in een veilige en passende werkomgeving key is. Bij Broeck werken mensen met en zonder arbeidsbeperking. Onze medewerkers met een arbeidsbeperking hebben bijvoorbeeld een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, psychische stoornissen en auditieve- en visuele beperkingen. Meer informatie over onze dagbestedingsplekken bij Broeck Oudewater vind je hier! Waarom is dit zo belangrijk: Er zijn veel mensen met een arbeidsbeperking die op zoek zijn naar een leuke, uitdagende en leerzame baan. Broeck is ontstaan omdat wij van horeca en gastvrijheid houden maar ook om juist deze groep verder te helpen en zich verder te kunnen ontwikkelen. Ons doel is om een springplank te zijn voor deze groep. Hoe tof zou het zijn als ze door kunnen groeien naar een andere of reguliere baan binnen Oudewater of elders!


Vergaderen in een Hooiberg in huiselijke sferen en midden in het Groene Hart

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Haastrecht
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

Prijs op aanvraag
Snelcode: 0227

Andere vergaderlocaties